header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Волфганг Јешке:Нетачно издате смртовнице: хиљаде лекара са једном ногом у затвору? 25. јануара 2021.
Волфганг Јешке:Нетачно издате смртовнице: хиљаде лекара са једном ногом у затвору? 25. јануара 2021. Штампај Е-пошта
понедељак, 01 фебруар 2021
        Иако извршна власт у Немачкој систематски гони лекаре који су своје пацијенте из медицинских разлога ослобађали ношења маски, превиђа се нешто суштински важно: Ослобађање од обавезе ношења маски је део основних задатака лекара. Људи који не смеју да носе маску из физиолошких ил   психолошких разлога, нужно морају бити ослобођени од обавезе за маском.

          Ако лекар то не учини, крив је, јер ако то не учини, ризикује да оштети здравље својих пацијената и тиме крши своју дужност да, као лекар, гарантује за оно што ради. Једно стварно,  криминално понашање лекара може се наћи на сасвим другом месту и не само да се толерише, већ је очигледно и пожељно: тамо, где лекари издају погрешне смртовнице. А то се очигледно догађа у великом броју широм света.

Запрепашћење код многе родбине је велико: након дугог периода тешког обољења, карцинома, након срчаног удара или последица вишеструког затајења органа, вољена особа умире. Одавно се могло видети да ће се живот ускоро завршити. Трагедија корона-режије: од марта 2020. године већина људи који бораве у клиникама или установама за негу, на њиховом последњем делу пута корачају сами. Нехуманост Меркелине доктрине се побринула да стари људи умиру изоловано и да нема опроштаја у кругу породице. То је-с обзиром на стварне корона-бројеве-злочин против човечности. То се поткрепљује манипулативним бележењем и тумачењем бројева, али такође и хиљадама лажних изјава у умрлицама. И то је разлог запрепашћења многе родбине: на смртовници често пише „КОВИД-19“ - иако рођаци тачно знају шта је проузроковало смрт.

Фалсификовање умрлица је административни прекршај или такође кажњиво „индиректно лажна овера“ у смислу (закона) § 271 StGB

Није тек од извештаја о крематоријумима (https://reitschuster.de/) познато да многи лекари погрешно издају умрлице. Много је разлога за фалсификовање умрлица. Клинике, лекари и, пре свега, ”великодостојници пандемије“ – они који су одговорни у општинама, државама и на савезном нивоу - имају користи од ”посмртне дијагнозе“ КОВИД-19.

Што више има смртних случајева од псеудо-короне, утолико је ”импресивнији” удео људи који су умрли од короне и лакше се спроводе неуставна кршења сваког закона. Међутим, постоји један статистички проблем: Ако се људи који су - као и сваке године - умрли од различитих узрока смрти поново прогласе умрлим од короне, број смртних случајева због других узрока аутоматски се смањује. Међутим, то се медицински не може објаснити - баш као и околности да у „кризи короне“ грипа, као узрок смрти, не игра више никакву улогу и да се број случајева грипе, наводно приближава нули.

Ако је узрок смрти био ковид-19: какво је било лечење?

Професорка Долорес Кејхил, (Dolores Cahill) професорка на Универзитету у Даблину, прегледала је 1.500 случајева у којима су смртовнице наводиле ковид-19 као узрок смрти. Тражила је податке од преминулих пацијената да их провери и открила је да од 1.500 наводних "смртних случајева ковид", само код 92 особе је можда могуће да су имали искључиво ковид-19 као узрок смрти. Остали преминули су имали доказано други узрок смрти. 

Шта сад? Административни прекршај, фалсификовање документа или превара?

Лекари који су погрешно издали смртовнице уносећи погрешни узрок смрти (делимично под притиском власти или по налозима влада – као у Белгији) доживљавају сада страшну дилему: Или ће бити откривени, јер су у потврди о смрти, погрешно унели ковид-19 као узрок смрти. Тиме су починили фалсификовање документа  (§ 271 StGB) или су бар починили административни прекршај (евентуално зависи и од закона о сахрањивању савезних држава).

У случају да су тиме стекли још и неке економске предности (нпр. већу накнаду за услуге), онда су такође и преваранти (§ 263 StGB). Ако је кривично дело прикривено погрешно издатим документом, лекар који је испунио документ, према закону § 271 StGB може бити кривично гоњен. Ако је лекар при томе чак и неки јавни функционер, примењује се и закон § 348 StGB, који регулише „лажно издани документи људи у функцији“.

Лажно издани документи, погрешно лечење или грешке лекара?

Алтернатива је одговорност лекара због погрешног лечења преминулих који су наводно као узрок смрти имали „КОВИД“. Да би то доказали, родбина мора затражити терапијску документацију. Ако у терапијској документацији нема никакве напомене о терапији усмереној на болест КОВИД-19, може се извршити истрага како би се утврдило да ли је у питању изостављена помоћ, због чега у сваком случају, лекар као гарант, одговара. Дакле: или је умрлица нетачно издат документ, или лекари нису спровели потребну терапију за КОВИД-19 и тиме су можда, због изостављене помоћи, починили убиство из нехата.

Лекар у дилеми између недаће и беде

Шта лекари могу учинити ако су криви за лажно издата документа? Могу се сами пријавити (оптужити) и тиме исправити погрешно издата документа и захтевати да се погрешно евидентирани случајеви уклоне из статистика  у општинама и РКИ (Роберт Кох институт). Многи лекари ће моћи веродостојно да покажу да су били директно или индиректно подстицани да тако раде. Пут ка олакшици појединца води у сваком случају искључиво кроз истинито изношење чињеница.

Ко од чега умире? Амерички ЦДЦ сугерише на многе коморбидитете

Колико људи заправо умире од короне? Док је ситуација са РКИ-подацима у Немачкој тотално нетранспарентна (и свесно се тако држи), амерички подаци ЦДЦ-а (Центар за контролу и превенцију болести) дају бољи увид. С једне стране, ЦДЦ потврђују да су сви случајеви ПИК-а регистровани као случајеви КОВИД-а. ПИК (PIC) је скраћеница за пнеумонија-инфлуенца-ковид (упала плућа, грип, ковид). Дакле, велики број на контролним таблама представља збир најчешћих болести дисајних путева. Али сума вара. Јер ако зађете у дубину недељних извештаја ЦДЦ-а, наћи ћете у уводу за Табелу 3 важну напомену: „Табела 3 приказује врсте здравствених стања и узроке који су били наведени у вези са смртним случајевима од болести корона-вируса 2019, (ковид-19). У 6% смртних случајева, КОВИД-19 је био једини споменути узрок. Код смртних случајева са обољењима и узроцима додатним уз ковид-19, било је у просеку 2,9 додатних обољења или узрока смрти.”

Само 6% оних који су умрли од КОВИД-а у САД-у нису имали додатне узроке смрти

Закључак није тежак. Као инсценирана, ова „пандемија“ је већ у потпуности раскринкана. Било да се ради о стопама смртности, попуњености болница, заразности, току болести, евидентираним узроцима смрти или лажним смртовницама: то је једна лажна пандемија. То показује и осврт на званичне бројке за 2020. годину у целини. Као што видите, не видите ништа, што би на било који начин могло да потврди „Епидемиолошко ванредно стање од националног значаја“:

 

 

Ако не разумете ову табелу, објашњења ћете наћи у видео запису овде. ( in einem Video hier.)Није тако компликовано. Политичка интерпретација смртних случајева упорно потискује чињеницу да популација расте и да се удео људи који су премашили просечни животни век знатно повећао. Једноставни бројеви са добрим објашњењима. Подаци су из званичних извора.

 

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер

Извор: https://laufpass.com/

 

Додатни линкови:

ЦДЦ недељни рапорт од 21. јануара 2021 године

https://www.cdc.gov/nchs/

 

Биографија професорке Долорес Кејхил
https://people.ucd.ie/dolores.cahill

Изјава професорке Долорес Кејхил на 36-том састанку одбора за корону

https://youtu.be/vca1uVerXGQ

Лекарски лист (новине): Кривични закон- ризици код испуњавања документа који потврђују смрт

https://www.aerzteblatt.de/

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 14 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.