header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Дронови сатаниста против православних Штампај Е-пошта
уторак, 02 фебруар 2021

 Шпанска полиција прекинула богослужење у храму Руске Прaвославне Цркве Московске Патријаршије (РПЦ МП)

Државни органи Шпаније су, помоћу дронова, открили вернике у кршењу карантина који су ишли на недељну службу у храм преподобног Серафима Саровског (РПЦ МП) у општини Виљахојоса (La Vila Joiosa) поред града Аликантеа, преноси нам 26.01.2021.г. "Noticia.ru".

Дронови су снимили да се у порти цркве скупило много људи. На лице места су одмах дошле четири патроле полиције и Градска гарда. У цркви су открили 60 људи на површини од 50 квадратних метара што не одговара правилима о социјалној дистанци која важе у Шпанији током пандемије.

Полицајци су захтевали да се испразни просторија а агенти Градске гарде су написали 32 записника о озбиљном кршењу санитарних норми. За то је предвиђена казна од 601 до 30.000 евра.

Ово није први сличан инцидент у Аликантеу. Тако је, протекле јесени, саопштено да су парохијани РПЦ МП организовали крштење на плажи са учешћем од око 30 људи. Локална полиција је патролирала плажом и видела већу групу људи. Полицајци су били принуђени да реагују, јер је тада у Шпанији било забрањено окупљање група са више од 10 људи. Верујуће су замолили да се разиђу.

 

Линк:  https://3rm.info/main/83579-buduschee-uzhe-nastupilo-slezhka-dronom-ispanskaja-policija-prervala-bogosluzhenie-v-hrame-rpc-mp.html

Последњи пут ажурирано ( среда, 03 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 84 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.