header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Андреј Сошенко: Ради здравља народа или депопулације? Штампај Е-пошта
недеља, 07 фебруар 2021

 О ОНОМЕ ШТО ДО САДА НИСУ РАЗЈАСНИЛЕ ЗВАНИЧНЕ РУСКЕ ВЛАСТИ

„Било која вакцина компаније Pfizer, AstraZeneca и неких других компанија производи се помоћу ембрионалне подлоге, а ми имамо доказ да изазива промену оријентације “.

Ауторитативни израелски рабин Данијел Асор

        И тако, у Русији је започела масовна вакцинација против COVID-19. То је за жаљење, јер нико не зна последице. Сада су у Русији регистроване две домаће вакцине против инфекције коронавирусом - векторски лек „Спутњик В“ из центра Н.Ф. Гамалеи“ и пептида "ЕпиВакКорона" компаније "Вектор". Све је ово добро... Али, са првом вакцином повезан је Герман Греф (Сбербанк), а Роман Абрамович с другом.

Процес поделе народа према принципу вакцинације је већ у пуном јеку. Од почетка године на порталу јавних услуга покренута је услуга путем које грађани вакцинисани против коронавируса могу добити потврду о вакцинацији. Очигледно је масовна вакцинација наставак стварања „каста“ вакцинисаних и невакцинисаних.

За сада се, наравно, не оглашавају подаци о разлици у социјалном статусу грађана. Поставите данас питање неком од руских званичника, каква ће бити разлика у статусу ове две категорије грађана, одговориће да нико не поставља задатак да људе дели на категорије, већ брине искључиво о здрављу људи. Наравно! Штавише, шеф Савета за људска права при председнику Валериј Фадеев рекао је да се увођењем COVID - пасоша дискриминишу они који нису добили вакцину против коронавируса.

Ова изјава уследила је непосредно након покушаја увођења „ковид пасоша“ у Башкирији, чији власници не би требало да подлежу многим ограничењима у вези са ковидом. А председавајући Савета Федерације Валентина Матвијенко уверавала је да „у Русији неће бити ковидних пасоша, људи се не могу делити“. Задовољство је. Али ово је за сада. У пракси, без обзира на изјаве, и даље ће постојати разлика у социјалном статусу између вакцинисаних и оних који то нису.

Још у децембру 2020. године, градоначелник Москве Сергеј Собјанин најавио је да ће они који су вакцинисани против ковида и, сходно томе, они који су добили пасош о вакцинацији повратити слободно путовање. И даље ћемо у пракси постепено учити о разлици у социјалном статусу ове две категорије грађана. Више поверења, рећи ће, и већ кажу, заслужују они који су „убризгавали“. Одговорни су за цело друштво. Али они који нису прошли поступак вакцинације требају бити опрезни. Из тог разлога за њих постоје ограничења: и у пружању медицинске заштите и социјалних давања њима и њиховим породицама, и уласку-изласку, и кретању итд. итд.

Пасоши вакцинисаних у почетку ће бити деликатни, а затим ће послодавци захтевати све упорније. До сада се ово већ односи на таква занимања као што су наставници, лекари, социјални радници, полицајци итд. Чини се (за сада је ионако) да је вакцинација против ковида добровољна, али за бројне друштвено значајне професије вакцинација се препоручује врло строго, иначе прети отказом. А онда ће, можда, једноставно бити лишени могућности да се запосле без одговарајућег документа са напоменом о вакцинацији, отпустиће оне који нису вакцинисани. Рећи ће се да они који нису имали времена за цепљење морају се или брзо „боцкати“ или, извините, ући у категорију „ковид дисидената“ са свим последицама.

Знаковита и злослутна изјава: „Ако нисте вакцинисани, непријатељ сте народа!“ Који је рекао? На „Еху Москве“ напредни „новинар“ и хомосексуалац ​​Антон Красовски. Нешто слично се већ чује на централним телевизијским каналима од неких „стручњака“. Ово је почетак. Мислим да ће након неког времена, отприлике исто, неки представници власти почети да се изјашњавају о непријатељству друштву невакцинисаних.

А о „кастама“, мислим да ће разговор почети мало касније, али ипак у догледно време. Који је крајњи циљ масовне вакцинације широм света? Масовна вакцинација за здравље нације или депопулација? Сетимо се да је за светску владу од осам милијарди светске популације - седам очигледно сувишно.

И ево питања на која током 2020. године и до сада нико од државних званичника није одговарао: какав је дугорочни ефекат вакцина на тело? шта кажете на гаранције да ова или она вакцина касније неће дати супротан ефекат? како ће специфична вакцина деловати на репродуктивни капацитет нације? Коначно, да ли је коронавирус изговор за потпуну или масовну вакцинацију?

Агенција Завтра скреће пажњу на чињеницу да је ауторитативни израелски рабин Даниел Асор (овде:), чији је став у супротности са мишљењем и упутствима многих других рабина, рекао: „Било која вакцина компаније Pfizer, AstraZeneca и неких других компанија производи се помоћу ембрионалне подлоге, а ми имамо доказ да изазива промену оријентације “. Једноставно речено, људи након вакцинације Pfizer или AstraZeneca постаће хомосексуалци и лезбејке (они, или њихово потомство).

Уопштено говорећи, оно о чему говори Асор и смањивање становништва, о чему је раније било речи, питања су из исте врсте. И постоји разлог да се верује да се све што је рабин рекао о овим америчким и британским вакцинама односи и, на пример, на руску вакцину Центра „Н.Ф. Гамалеи. Иначе, Центар за епидемиологију и микробиологију Н.Ф. Гамалеи је потписао меморандум о сарадњи са англо-шведском биофармацеутском компанијом AstraZeneca, који се вероватно односи на стварање јединствене глобалне вакцине.

Претпоставићемо да је изјава Даниела Аасора контроверзна. Али, злослутна је. И не може се одбацити, јер јавност нема одговора чак ни на једноставнија питања.

 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор: "Руски весник"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 08 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.