header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Уредништво: Вест која охрабрује: српски коронаверци остају без верника! (фото)
Уредништво: Вест која охрабрује: српски коронаверци остају без верника! (фото) Штампај Е-пошта
среда, 10 фебруар 2021

 Са фотографија начињених 9. фебруара 2021. године, на служби вршеној у част празника Преноса Моштију Светог Јована Златоустог у храму Светог Димитрија у Крагујевцу, којом је началствовао епископ – новотарац и коронаверац Јован шумадијски, запажа се нешто што радује и даје наду - мали број људи!

И када не би било харача које епархија намеће свакој црквеној општини, коронаверци би брзо „угасили“. Зато, наша је препорука верницима – не дајте ни динар коронаверском свештенству.  Они други језик не разумеју. Нека то буде ваша лепта борби за тријумф правоверја у нашој светој Српској Цркви!

Не учествујте у бесплодним делима таме, него их још и разобличавајте" (Еф. 5,11).

Народ, све више, хвала Богу, осазнаје издају и препознаје издајнике своје вере и непријатеље своје Цркве маскиране у епископе. Сећамо се времена пре новотарске револуције у СПЦ... У то време су верници, кад чују да негде служи владика, хрлили у стотинама и хиљадама да на тој служби буду и узму благослов од владике. А сада? Сада је као на доњим сликама - народ бежи од вукова у јагњећим кожама.

Гледајући ове светогрднике са маскама, немогуће је не сетити се речи Светог Пророка Данила о „гнусобу опустошења на месту светом" (ср. Мт. 24,15) и визије Светог Антонија Великог о приглупим мазгама у Светом Олтару:

>>У житију Светог Антонија пише да је седећи заокупиран рукодељем, доживео визију током које је почео тешко да дише. Након неког времена, повратио се у стварност, а присутни монаси су видели да је наставио да тешко дише и да се тресе. Пао је на колена да се помоли, и остао да клечи јако дуго. Када се коначно подигао видели су да плаче. Присутни су се веома уплашили и били шокирани; тражили су да им исприча шта се десило. Он је поновно уздахнуо и рекао:

Децо моја, набоље би било да умрем пре него што својим очима видим оно што ће се десити, а што сам видео у својој визији. Гнев Господњи ће се обрушити на Цркву, и она ће бити предата људима који су безумне звери. Видео сам Свети Олтар цркве у главном скиту, окружен са свих страна мазгама, које су се ритале, скакале горе доле, као што је и природно за те приглупе животиње. Видели сте и схватили да сам уздисао. То је зато што сам чуо глас како говори – Мој олтар ће се оскрнавити.“<< 

http://borbazaveru.info/content/view/13660/1/

 

 Фотографије преузето са сајта епархије шумадијске

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.