header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow (Не)намерно признање творца "AstraZeneca" вакцине
(Не)намерно признање творца "AstraZeneca" вакцине Штампај Е-пошта
недеља, 21 фебруар 2021
        Сер Џон Бел  професор медицине на оксфордском универзитету (на видеу са десне стране), водећи имунолог и један од главних развојних научника вакцине у фармаколошком британско-шведском концерну "AstraZeneca" и носилац дворске титуле СЕР добијене од краљице Велике Британије.

Британски новинар Џон Сноу, у јесен 2020.г., интервјуисао је "Сер" Џона Бела. Интервју се одржао у директном преносу. "Сер" Џон Бел као да је заборавио да се налази у преносу уживо, или је то рекао намерно: да "ТЕ "ВАКЦИНЕ" ТЕШКО ДА ЋЕ У ПОТПУНОСТИ СТЕРИЛИСАТИ ПОПУЛАЦИЈУ. ВРЛО ВЕРОВАТНО ЈЕ ДА ЋЕ ОНЕ ИМАТИ ЕФЕКАТ, КОЈИ ДЕЛУЈЕ, РЕЦИМО ОД 60 ДО 70%".

Даље је видљива шокантна реакција новинара, који отворених уста (која покрива руком) и, очигледно по команди, прекида говор професора, који се занео, или је заборавио да се налази не у свом адском окружењу већ у директном преносу! После тога интервју је нагло прекинут...

   (говор професора о стерилизацији популације иде од 1:47 до 1:57 мин.)

https://www.brighteon.com/

Извор: "Москва Трећи Рим"

Превод са руског за "Борбу за веру": Н.Ђ.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 21 фебруар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.