header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Логично.хр“: Немачки парламент ратификовао GAVI-јеву дигиталну Агенду ID2020
„Логично.хр“: Немачки парламент ратификовао GAVI-јеву дигиталну Агенду ID2020 Штампај Е-пошта
понедељак, 01 март 2021

 Alarmantne vijesti. U Njemačkoj (prema izvješću) parlament (Bundestag) ratificirao je 29. siječnja 2021. provedbu Agende ID2020.

Radi se o centraliziranom općem elektroničkom prikupljanju podataka o svakom građaninu. Tim bi podacima imala pristup svaka vladina agencija, policija, a možda i privatni sektor.

Agenda obuhvaća sve podatke i informacije koje su poznate o svakom građaninu. Govorimo trenutno do 200 točaka vrsta podataka, od vašeg bankovnog računa do vaših navika u kupovini, zdravstvenih kartona (evidencija o cijepljenju, naravno), vaših političkih sklonosti, a vjerojatno čak i vaše navike izlaska, kao i druge informacije koje se odnose na osobne preference ljudi.

Agendu ID2020 dizajnirao je Bill Gates kao dio “paketa cijepljenja.” Nju podržavaju Rockefellerova fondacija, Accenture, WEF i GAVI (Globalno savezništvo za cjepiva i imunizaciju, koje se sada jednostavno naziva Savez za cjepiva), također Gates Creation (2001.), sa sjedištem u Ženevi, u Švicarskoj.

GAVI se nalazi u susjedstvu WHO-a. GAVI se naziva javno privatnim partnerstvom.

Javni dio je WHO, plus niz zemalja u razvoju;

Privatni partneri su, naravno, niz farmaceutskih tvrtki, tj. e. Johnson & Johnson, Glaxo Smith Kline, Merck & Co. i Zaklada Bill i Melinda Gates.

Njemačko izvanvladino Povjerenstvo za koronu, koje se sastoji od stotina liječnika, virologa, imunologa, sveučilišnih profesora i pravnika, uključujući dr. Reinera Füllmicha, suosnivača Povjerenstva, posebno zabrinjava što trenutna cjepiva (Pfizer, Moderna), mogu uključivati nano-čestice koje bi mogle biti dostupne elektromagnetskom zračenju, tj. 5G i nakon toga 6G.

Upravo je to predviđeno u dizajnu Agende ID2020, u kojoj su Bill Gates i GAVI imali glavnu ulogu. U ovome slučaju ID2020 može biti ugrađen cjepivom i dostupan na daljinu putem računala, robota ili algoritama s EM-om (potražite na njemačkom “Wirkungsweiseund Gefahrenderaktuellen Corona-Impfungenin Deutschlandmittels mit NanopartikelnumhülltermRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Germany 37. Conference” od 31. siječnja 2021.)

Usvajanje Agende ID2020 još treba odobriti Njemačko savezno vijeće, ali male su šanse da će Vijeće to odbiti.

AGENDA 2020 U ŠVICARSKOJ

Slično tome, u Švicarskoj će Agenda ID2020, potpuno elektronički način identifikacije, koji povezuje sve sa svime svakog pojedinog građanina doći na red za glasovanje 07. ožujka ove godine.

I to nije sve, švicarska vlada želi upravljanje Agendom ID 2020 prenijeti u privatni sektor, što je nevjerojatno! Zamislite samo banke ili osiguravajuća društva koja trguju vašim podacima i informacijama. Zamislite samo što će se dogoditi s vašim osobnim podacima. To je nezamislivo i nedopustivo.

Dugoročno gledano, tko zna koliko dugoročno, kako je predvidio Bill Gates, svojstva elektroničkog načina identifikacije, odnosno elektromagnetsko polje (EMF), implantirat će se u tijela ljudi; s cjepivom, možda se to već događa sada s cijepljenjem, ili odvojeno u obliku injekcijskih nano-čipova.

Rana ispitivanja provedena su sredinom prošle godine u školskim razredima udaljenih sela u Bangladešu.

Budući da su samozadovoljni Švicarci takvi kakvi jesu, vrlo je moguće ako nije vjerojatno da će vladin prijedlog biti prihvaćen 07. ožujka. Što onda?

Je li ovo početak usvajanja digitalizirane Agende ID2020 diljem Europe, svijeta?

Ili su možda druge zemlje EU već tiho i potajno, bez postavljanja pitanja, predviđale uvrštavanje Agende ID2020 u svoje Ustave?

Jednom kada se svaki građanin planete, prema Billu Gatesu, otprilike 7 milijardi ljudi, bude na ovaj način kontrolirao, kontrola male svjetske elite bit će gotovo potpuna.

S elektromagnetskim poljem i s 5G / 6G EM valovima koji omogućuju unose i pristup podacima u ljudsko tijelo, bit će moguća gotovo potpuna kontrola svakog čovjeka. “Gotovo” se odnosi na planirani pristup vašim moždanim valovima.

To bi se trebalo događati putem Brain Computer Interface (BCI), nazvanog Neuro poveznica (https://neuralink.com/), kojeg je razvio Elon Musk. (Pogledajte video)

On predstavlja sučelje elektroničkih valova, povezanih s ljudskim mozgom koji će do tada biti pretvoren u elektromagnetsko polje (EMF), tako da može primati digitalne naredbe, putem kojih će se moći utjecati na ponašanje čovjeka.

Ne dopustimo da se ovo dogodi.

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 50 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.