header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АПОКАЛИПСА arrow Знамење времена: Још једна река у Израелу црвена као крв (видео)
Знамење времена: Још једна река у Израелу црвена као крв (видео) Штампај Е-пошта
понедељак, 01 март 2021

 И други анђео затруби;

и као велика гора огњем запаљена паде у море;

и трећина мора поста крв.

Откр. 8,8.

Подсећамо наше цењене посетиоце, да је „Борба за веру“, почевши од 2012. године, редовно извештавала о једном феномену који смо – с обзиром на многе показатеље – окарактерисали као „знамење времена“. Ово знамење се догађало у различитим деловима света – реке, језера, заливи... постајали су црвени као крв (о чему дајемо линкове на крају вести која следи).  Најновији случај се догодио у Израелу. Погледајмо.

+ + +

Према извештавању арапског издања arabiaweather.com, 21. фебруара 2021. године, река Вади ал-Наба, која протиче кроз једну од долина Палестине, постала је црвена као крв:

     https://twitter.com/ArabiaWeatherSA

https://www.youtube.com/watch?

Коментаришући вест, локалне палестинске новине са чудним називом „Ал-Бајан“ цитирале су старешину палестинског сеоског већа Карават-Бани-Заид, који је на Facebook објавио објашњење ситуације:

 „Оно што се данас догодило са загађењем животне средине повезано је са изливањем отпада од лакова и боја у долину, што је довело до тога да се боја воде променила у црвену“, написао је мудри палестински вођа.

На самом делу, ситуација је – наравно – ванредна и далеко од цитираног објашњења. У мају прошле године у Палестини је још једна река такође променила боју (овде:) и није била само црвена, већ је тамо текла права крв:

Река није текла само у местима палестинских кампова, већ и према Израелу, па су будни Јевреји ишли узводно док нису наишли на палестинску фабрику конзерви. Тамо се крв из кланице излила у реку.

Ипак, израелски ресурс israel365news.com на тему отпада од боја и лакова муче велике сумње, јер још увек нико ништа званично није потврдио. Отуда промена боје може имати мистичну компоненту. У ствари, она је тамо таква каква јесте - из неког разлога река постаје црвена. На шта то указује у датом случају?

Према древним јеврејским текстовима, светски познатих 10 египатских казни, започеле су црвенилом река. У исламу њима су аналогне пет катастрофа - односно поплаве, скакавци, вашке, крастаче и претварање воде за пиће у крв. У Библији је поново десет катастрофа: претварање воде у крв, крастаче, ваши, дивље животиње, приштеви, олује, ватра, мрак и смрт прворођених.

Како сматра israel365news.com, наступиће свих ових 5 или чак десет казни, које ће, за разлику од времена Изласка, бити десетоструко јаче, будући да сада говоримо о предвечерју Последњих времена. Још увек није јасно где ће бити „Египат одређен за казне или ће се – у ствари - цео свет претворити у Египат, па пратимо развој догађаја...

 

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Извор: „Биг оне“

 

Повезани текстови:

- Знамење времена: река у Сибиру црквена као крв

1. Знамење времена: Језеро у Ирану црвено као крв

 2. Знамење времена: Река Ђетиња у Ужицу црвена као крв

3.     Подсећање: Знамење времена: Река Соленаја у Украјини црвена као крв (фото)

4. Цветање алги или знамење времена? – Аустралијско црвено море; 

5. Знамење времена: Река Јангце у Кини црвена као крв (фото);

6. Знамење времена: Језеро у Француској црвено као крв (фото);

7 Знамење времена: Река Барзас у Русији црвена као крв;

8. Знамење времена: Река Сарата у Украјини црвена као крв (фото);

9. Знамење времена: Вода црвена као крв у многим земљама света (фото-видео).

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.