header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow “Празник” 8. март – далекосежне последице
“Празник” 8. март – далекосежне последице Штампај Е-пошта
субота, 06 март 2021

 Разарач традиционалне Србске породице

Дивна моја браћо и сестре у Исусу Христу, хтедох са вама да поделим размишљање на још једну од превара која се крадом увуче у наше животе. Један мали осврт и аналитика на велику превару.

Да ли православна породица треба да прославља овај Богопротивни празник?

Да ли би наш Господ Исус Христос волео да ми прославаљамо и обележавамо овај “празник”?

“Шта има лоше у томе 8. марта поклонити цвеће вољеној жени?” - рећи ће просечна мушка глава.

Па има много тога лошег, поготово ако се ради на тај фамозни датум, а ако већ толико волиш своју жену и желиш да јој поклониш цвеће, учини то било који други дан у години.

Мушка особа која то уради признаје свој пораз, он није више глава породице, потчињава се жени, односно, он је награђује за издају и рушење традиционалног хијерархијског Библијског концепта који је Господ успоставио:

Али хоћу да знате да је свакоме мужу глава Христос, а муж је глава жени, а Бог је глава Христу.” -

Корићанима прва посланица (Глава 11, стих 3)

Јер није муж од жене, него жена од мужа,
Пошто муж не би саздан ради жене, него жена ради мужа.” -

Корићанима прва посланица (Глава 11, стихови 8 - 9)

1. Исто тако и ви, жене, будите покорне својим мужевима, да ако неки не вјерују ријечи, онда понашањем жена и без ријечи буду придобијени,

2. Када виде чедно понашање ваше са страхом.

3. Ваше украшавање да не буде споља: у плетењу косе и у кићењу златом или у облачењу хаљина;

4. Него у скривеноме човјеку срца, у непропадљивости кроткога и тихога духа, што је пред Богом драгоцјено.

5. Јер тако некад украшаваху себе и свете жене које се уздаху у Бога и покораваху се својим мужевима.

6. Као што Сара бјеше послушна Аврааму, називајући га господарем; њезине кћери постадосте, чинећи добро, и не бојећи се никаква страха.

7. Тако и ви, мужеви, живите са својим женама по разуму, указујући им част као слабијем женском сасуду, као и сунасљедницама благодати живота, да не буду ометане молитве ваше.” -

Прва саборна посланица Светог Апостола Петра (Глава 3, стихови 1-7)

8. март је фундамент феминизма, отац Нсп-а, без њега систем не би могао да напредује, он је камен темељац, духовни отров скривен иза мирисних ружа и бомбоњера...

Он ослобађа ”затуцану” православну Србкињу од окова православне Србске традиционалне породице. Он јој нуди посао (9-17), независност од супруга, она сада може сама, нема потребу да се ослања на свог супруга, она сада има нову породицу, а то је ФИРМА! - Власници великих корпорација имају обичај да кажу “сви смо ми једна велика породица.”

Она више не поштује свога супруга, јер он више није њен старатељ, не мора да брине о њој, она сада има новог старатеља, који је издржава и брине о њој, а то је власник фирме, он је њен нови заштитник, а сви власници великих фирми и компанија су део мреже владара света.

Они више немају када да буду заједно, јер свако ради за своју фирму. Међусобно се удаљују, свако сад има своје проблеме, те проблеме не могу заједно да решавају...

Како је све било савршено синхронизовано, а то је да се “случајно” плата мушкараца смањивала и да би за породицу “било добро” да се и жена запосли, а не да се досађује и да буде домаћица.

Па родна равноправност! Жене су уцвељене, нису једнаке, немају исту плату као и мушкарци, а то се решава лако, смањивањем плате мушкарца, па сада обоје треба да раде за онолико, колико је зарађивао сам мушкарац!

А да би се тај однос ропства осигурао, најбољи начин за то је стамбени кредит на 30-40 година, који добијеш од банке која даје новац који нема, односно позајмљује од банке која се налази у приватном власништву господара новца.

Деца све мање виђају своје родитеље, родитељи немају времена да васпитавају своју децу, јер имају свакодневни прековремени рад, који никада није плаћен, па су деца препуштена сама себи, односно смарт телефонима, односно вештачкој интелигенцији AI- која изгледа није тако вештачка, тачније и прецизније је рећи само интелигенција.

Иза сваке интелигенције стоји интелигенто биће, а иза сваког интелигентног бића, стоји идеја о њему, а иза сваке идеје стоји Најинтелигентније Биће Космоса, Творац, Над Ум, Отац наш Небески са Сином Исусом Христом и Духом светим.

Тај грех порађа нови проблем, а ко ће да чува децу?

Није то никакав проблем, имамо вртиће. А како ће деца у вртиће када нису вакцинисана?

Тамо ће се деца учити да су настала од мајмуна, који је настао од амебе, која је настала од великог праска, који је настао случајно... А ако ти то изгледа немогуће, додај још само неколико милијарди година и то постаје сасвим могуће. Па хелиоцентрични систем, лажно слетање на Месец, Земља се ротира 1600км на час, брже од центрифуге на веш-машини, а при том ми то ништа не осећамо, а децу је најлакше индоктринирати кроз глобус, као јасан и сигуран доказ за хелиоцентрични систем...

Па содомитско васпитање, па нема више маме и тате, него родитељ 1 и родитељ 2, да се не осете дискриминисано и увређено деца усвојена од содомита, чији закон убрзано спремају...

А толеранција? Буди толерантан! (толерантан на грех и да ћутиш и радиш све што ти кажемо)

Није ни случајна застава дугиних боја код содомита, они провоцирају Господа, јер је Господ рекао да када види дугу, она ће бити опомена да не буде опет потоп на грешни људски род.

А ово је све било пре короне (круне Нсп-а)...

А сада је буди одговоран, маскирај се, држи дистанцу и опет ради све што ти кажемо...

Наравно да је овде доста ствари речено које нису директна последица 8. марта, али су међусобно везани и упаковани у мега лаж Космичких размера, која не би била могућа да није ове преваре, јер би православна породица остала на окупу, жена би била одана и верна своме мужу, а из такве породице би се рађала и Богобојажљива деца која не би скренула са пута Сина Божијег нашега Исуса Христа.

 

Ваш верни и истинољубиви брат у Исусу Христу И.П.

Последњи пут ажурирано ( субота, 06 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.