header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Нису дуго чекали - амерички сатанисти намеравају да ускоро вакцинишу и децу против короне
Нису дуго чекали - амерички сатанисти намеравају да ускоро вакцинишу и децу против короне Штампај Е-пошта
субота, 06 март 2021

 То зависи од њиховог годишта, али можда неће проћи дуго времена прије вакцинације појединих тинејџера

 - Њујорк -

Вакцина компаније "Pfizer" већ је одобрена за имунизацију грађана почев од 16 година старости. То значи да би неки средњошколци могли да је приме чим за то испуне услове у мјестима у којима живе, или због неког хроничног здравственог проблема или када буде слободних термина.

Pfizer i Moderna већ су окончали упис волонтера за клиничка испитивања међу дјецом старијом од 12 година, и очекује се да ће резултате објавити током љета.

Ако регулатори потврде те резултате, и млађи тинејџери би могли да почну да примају вакцину чим буде довољно залиха. Modernina вакцина тренутно је одобрена за вакцинисање грађана старијих од 18 година.

Истраживачи су почели са тестовима међу старијом дјецом зато што она обично реагују на вакцине слично одраслима. Тестирање још млађих група је сложеније, зато што је можда потребна другачија доза или оне другачије реагују.

“Дјеца нису једноставно мале одрасле особе. Што су млађа, то су веће шансе да би ствари могле да буду другачије", каже педијатар Џејмс Кембел који ради у Медицинској школи Универзитета Мериленд.

Стопа тешких облика ЦОВИД 19 или смртних случајева међу дјецом је много мања него међу одраслима, али дјеца и даље могу да преносе вирус.

"Нема сумње да желимо да вакцинишемо дјецу", поручује професор педијатрије на Универзитету Дрексел Сара Лонг.

Очекује се да Pfizer и Moderna касније ове године почну клиничка испитивања вакцине међу дјецом млађом од 11 година.

“Мало је вјероватно да може бити колективне заштите без вакцинације дјеце. То је кључно за повратак у одређену нормалу", закључује Лонг.

 

Извор: https://ba.voanews.com/

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 07 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.