header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Спремајмо се за оно што долази (првенствено храну и лекове) Штампај Е-пошта
понедељак, 08 март 2021

 Будимо веома пажљиви. Размишљајмо трезвено. И логично.

Шта може да буде после п(л)андемије короне?

1.Опет вирус – овога пута, вирус који напада Интернет и гаси све светске електронске ресурсе. Дмитриј Медведев је почетком фебруара ове године упозорио да се „кључеви од ковчега“ који се зове Интернет, налазе с оне стране океана – у Содомитским Америчким Државама.

  Наравно, напад ће извршити светски луциферијанци, под изговором да су га обавили „хакери“ (вероватно неки „десничари“, „традиционалисти“, и слично). Пошто се данас преко Интернета обавља све, од куповине и продаје до лечења, долази до слома свих светских система и општег очајања. Ако земље попут Русије и Кине имају свој начин да сачувају Интернет мрежу, то нама и другима неће значити много, јер ми тај начин немамо. Чак је и поменути Медведев признао да „треба бити реалан и схватити да ће Рунет (руски интернет), ако се одвоји, створити велике проблеме“. То је само резервни план у екстремном случају уколико Русија буде искључена са глобалне мреже (овде:). У том контексту треба схватити где се ми као држава (и појединци) налазимо.

2. Удар на електродистрибутивни систем у Европи и свету. Данас је то лако. Едвард Сноуден је објавио да НСА може, на даљину, да искључи бране у разним деловима света, опет електронским путем, покрећући програме који заустављају производљу електричне струје. Слом електроенергетског система води слому свих привредних активности. Почиње хаос у великим градовима и општа смутња на планети. Како би то изгледало могли смо видети 8. јануара ове године, када је – замало – дошло до нестанка струје у целој Европи. У струјној мрежи континенталне Европе тог дана поподне дошло је до пада фреквенције. Званично, узрок пада фреквенције још увек није утврђен, званична је информација Европског удружења струјних мрежа (ЕНТСО-Е). Незванично, крива је Румунија где је због преоптерећења дошло до испада чак осам далековода. Експерт Свисгрида Каспер Хафнер рекао је да је проблем настао нешто после 14 часова. „Фреквенција мреже је на основу расподеле мреже у југоисточној Европи на кратко пала на 49.745 херца”, објаснио је Хафнер. Иначе фреквенција у европској електромрежи је 50 херца.

Председник аустријског Друштва за кризно снабдевање Херберт Сауруг, на Твитеру је објавио вест о паду фреквенције и истакао да је регистрован пад снаге од 3,5 гигавата, што, према његовим речима, одговара истовременом прекиду рада више електрана. Саург тврди да је „за длаку” изостао потпуни прекид дотока струје у Европи, поредивши на ситуацију из 2006. године, када је Немачка искључила два највећа далековода, због чега је до десет милиона домаћинстава остало без струје. Такође, фебруара 2018. је регистрован пад фреквенције, како је тада саопштила Електромрежа Србије, зато што је Косовски оператор система преноса и тржишта (КОСТТ) константно одступао од програма рада, па су многи сатови широм Европе каснили.

Да ли је догађај од 8. јануара би случајан, или је то била генерална проба, време ће показати. А ми позивамо да будемо спремни.

3. Укидање папирног новца и слом платног промета, после чега се људима нуди виртуелни новац, који неће имати нико други осим луциферијанска светска елита. Ко буде хтео да једе и живи, мораће да прими неки жиг, који ће, сасвим је могуће, бити повезан са вакцинисањем од неке нове болештине, смишљене у лабораторијама новог светског поретка. А да таква опасност већ реално прети, показајује нам једно збитије од 24. фебруара ове године. Тог дана је пала мрежа  Федералних резерви (ФЕД) која омогућава трансакције електронског новца између финансијских институција Сједињених Америчких Држава. Због пада мреже ФЕД је обуставио 12 услуга које су се током поподнева постепено враћале у нормалу. Америчка централна банка је саопштила да је разлог за прекид био „оперативна грешка Федералних резерви“.

Већ 26. фебруара дошло је до поремаћаја у раду „Виза“ и „Мастеркард“ картица. Није тешко замислити шта ће се догодити кад неки „Илон Маск“ кликне на тастер и искључи све елетронске новчане трансакције. Људи ће врло брзо, нарочито у градовима, завапити за помоћ. А онда ће се појавити „Месија“ који ће дати храну свима онима који приме његов жиг на десну руку или на чело. И сви ће га признати за "Спаситеља" (осим оних чија су имена уписана у Књизи Живота - нап. читати Откривење) и предложиће га за цара...

За почетак, спремајмо храну која може дуго да траје и лекове...

Сећајмо се речи Светог Јована Златоустог, који је рекао: ви учините што до вас стоји, а остало даће Бог.

Ако Му се молимо, наравно.

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.