header image
НАСЛОВНА СТРАНА
У току вечери пало више друштвених мрежа - хаос у најави? Штампај Е-пошта
петак, 19 март 2021

 Корисници широм света јављали су да је у току вечери ван функције било неколико друштвених мрежа – „Воцап“, „Инстаграм“, „Вибер“...(што смо и ми са "Борбе за веру" пратили ...) Узрок, за сада, непознат.

Апликације Воцап, Инстаграм и Фејсбук месинџер су престале да раде, јављају корисници широм света.


Како се наводи, проблеми са ове две апликације настали су поподне. Како је објавио сајт за праћење рада апликација Downdetector.com,, извештаји о паду апликацијх стигли су из бројних извора.


Корисници јављају да када покушају да се улогују, појави се прозорчић на којем пише "грешка".


У 81 држави широм света не ради Инстаграм. Више од 125.000 људи је пријавило проблем са овом друштвеном мрежом, пише Мирор позивајући се на податке апликације апликација Доwндетецтор.цом. Корисници су пријавили да Фејсбук месинџер не ради у 18 држава, односно око 5.500 корисника је за сада пријавило да популарна апликација не функционише.

Корисници популарних друштвених мрежа су исфрустрирани, пише Дејли мејл, јер већ неко време не успевају да се улогују.

 

Инстаграм и Воцап припадају Фејсбуку који је у власништву Марка Закерберга, а броје укупно више од 2,8 милијарди корисника широм планете.

Једна од ретких друштвених мрежа која ради јесте Твитер, те су корисници искористили прилику да се нашале на рачун апликација које су стале објављујући интересантне мимове.

Пре два дана "пао" Гугл

И популарни претраживач Гугл пре два дана је stao na 10-ak minuta, због чега поједини корисници нису могли да шаљу мејлове, нити да користе остале Гуглове услуге. Корисници Твитера јавили су тада да не раде ни Јутјуб, као ни гмаил.

Проблем с Гуглом је тада пријављен у Србији, Хрватској, Румунији, Словенији, Словачкој, Мађарској, Чекој, али и у деловима Украјине и Црне Горе, као и у још неким деловима света.

 

Извор: "Блиц"

Последњи пут ажурирано ( субота, 20 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.