header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Маск опет предлаже да се Марс гађа нуклеарним бомбама да би на њему били бољи услови за људе
Маск опет предлаже да се Марс гађа нуклеарним бомбама да би на њему били бољи услови за људе Штампај Е-пошта
понедељак, 29 март 2021
 РОГОЗИН:
ТО ЈЕ САМО ДИМНА ЗАВЕСА ЗА ПОСТАВАЉЊЕ НУКЛЕАРНОГ ОРУЖЈА У КОСМОСУ

  БОС компаније Space X – Илон Маск – поново је активирао сопствену идеју да се одређене области на Марсу гађају нуклеарним бомбама.

Притом је опет изнео своје уверење-процену да би то довело до климатских и других промена на Црвеној планети које би олакшале њену колонизацију јер би људима и њиховим наеобинама помогле да опстану.

Он је процесе који би уследили услед нуклеарних удара назвао «terraforming“.

Другим речима: да ће ти удари услове на Марсу донекле приближити Земаљским.

Он је недавно обећао да ће његов Space X до Марса стићи „много пре 2030-те“.

Нису, међутим, сви одушевљени Масковим нуклеарним `нападом` на Марс.

Шеф Роскосмоса, руске државне космичке корпорације, Дмитриј Рогозин, оценио је да се иза те његове иницијативе, одноосно - иза тераформирања Црвене планете – крије нешто много приземније и много опасније:

„Свако ко позива на тераформирање Марса или других планета добро зна да је то само изговор за лансирање нуклеарног оружја у свемир. А то може водити једино  тераформирању наше планете Земље. И то: заувек!»    

Познати инжењер Роберт Зубрин, који је живот посветио истраживањима Марса, прогнозира да ће на њему, у не тако далекој будућности, бити подигнут град у којем же боравити милион људи.

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 29 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.