header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Глобални дигитални идентификатор: почетак краја Штампај Е-пошта
уторак, 13 април 2021

 У ТОКУ ЈЕ СТВАРАЊЕ ГЛОБАЛНЕ МАТРИЦЕ ЗА праћењЕ људи од које се нико не може сакрити

Пандемија и вакцинација против COVID користе се за увођење глобалног система електронске идентификације;

Глобални електронски идентификатор биће коришћен за праћење статуса вакцинације против COVID;

Према Светском економском форуму, „сајбер пандемија“ надмашиће штету изазвану пандемијом COVID;

Вакцина против коронавируса је сада у раној фази примене. Говорећи о сигурности и потреби за вакцинацијом, владини службеници прилично отворено говоре о томе како невакцинисани неће имати приступ запослењу, разним услугама и уобичајеном друштвеном животу уопште: концерти, спортска такмичења, „групна окупљања“, међународна путовања и чак низ услуга у области здравствене заштите. А то је само почетак...

Да би се извршила дискриминација невакцинисаних људи, створиће се посебан систем који ће утврдити ко је вакцинисан, а ко није.

 
Пример предложеног система идентификације вакцинисаности:

1. Лекар се региструје на мрежном порталу.

Његов идентитет и квалификације верификује влада.

2. Лекар испуњава образац за сваког пацијента и тамо уноси:

• Подаци о вакцинацији

• Број пасоша / личне карте / возачке дозволе.

3. Влада ствара видљиви дигитални печат на основу пружених информација.

4. Грађанин може потврду показати на паметном телефону или у штампаном облику.

5. Сертификати се верификују помоћу паметног телефона заједно са личним документом.

Увођење система идентификације за праћење статуса вакцинације предложиле су УН, Светски економски форум и разне глобалистичке невладине организације. Да би постигли свој циљ - елиминисати слободу међународног путовања за оне који нису вакцинисани - систем идентификације мора бити глобални.

Чини се да је пројекат ИД2020 срж овог напора и представља „савез дигиталне идентификације“ који жели да сертификује све системе дигиталног идентитета који су распоређени широм света како би се осигурала интероперабилност у свим земљама.

Ускоро ово може постати уобичајено на било ком месту где има „гомиле људи“
 

Чини се да у већини земаља вакцинација неће бити обавезна као таква, али приватна предузећа могу легално дискриминисати невакцинисане људе по сопственом нахођењу.

Баш као што многа места ускраћују услугу посетиоцима који нису ставили маску, чак и тамо где маска није потребна, послодавци и предузећа имаће идеални законски разлог да произвољно одбију улазак људима без дигиталног идентификатора + доказа о вакцинацији.

Вероватно је да ће компаније које одбију услугу и / или запослење невакцинисаним лицима моћи да добију посебне могућности од владе у виду изузећа од затварања, као и олакшице у вези са низом ограничења, попут обавезног ношења маски, ограничен број посетилаца просторија и баријере од плексигласа.

Такође је вероватно да је један од циљева бескрајних блокада банкротирање што већег броја малих предузећа, тако да остају отворене само велике корпоративне продавнице, које ће забранити улазак без потврде о вакцинацији / личној карти.

Светски економски форум жели да Глобални идентификатор постане саставни део свих аспеката живота:

1. ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА

За приступ корисника осигурању, лечењу; за праћење уређаја за прикупљање здравствених података, носивих уређаја; да пружаоци здравствених услуга покажу своје квалификације.

2. ФИНАНСИЈСКЕ УСЛУГЕ

 Да бисте отворили банковни рачун и обављали финансијске трансакције онлајн.

3. НАМИРНИЦЕ И ОДГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Да би пољопривредници и потрошачи верификовали порекло производа, побољшали квалитет производа и следљивост у ланцима снабдевања.

4. ПУТОВАЊА И ПОКРЕТНОСТ

За резервације путовања, за прелазак граница између држава или региона.

5. ХУМАНИТАРНА ПОМОЋ

Приступ услугама, показивање квалификација и рад у иностранству.

6. ИНТЕРНЕТ ТРГОВИНА

 За куповину: за обављање послова и осигуравање плаћања.

7. СОЦИЈАЛНЕ ПЛАТФОРМЕ

За социјалну интеракцију: за приступ независним услугама које захтевају регистрацију на друштвеним мрежама.

8. ЕЛЕКТРОНСКА ВЛАДА

 За приступ и коришћење услуга од стране грађана - подношење пореских пријава, гласање, примање погодности.

9. ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈЕ

 За кориснике да поседују и користе уређаје: за добављаче услуга да контролишу уређаје и податке на мрежи

10. ЕЛЕКТРОНСКЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ УСЛУГЕ ЛОКАЛНИХ ВЛАСТИ

 За уређаје за надзор и сензоре за пренос података, као што су подаци о потрошњи енергије, квалитету ваздуха, загушењу саобраћаја.

На Светском економском форуму констатовано је да је дугорочни циљ употреба таквог идентификатора за сва подручја живота, укључујући приступ Интернету, па чак и појединачним веб локацијама. Ако се то догоди, анонимност на мрежи биће потпуно елиминисана. Ако неко објави нешто непримерено на мрежи, биће кажњен за то и „израчунаће се“ помоћу свог дигиталног идентификатора.

Такође, таквим људима ће бити забрањен пролазак кроз све контролне пунктове, где је потребно показати идентификатор. Такви контролни пунктови биће постављени на свим јавним местима ради провере статуса вакцинације.

Хиљаде Швеђана мењају лична документа за микрочипове

На светском економском форуму промовише се такође идеја да дигитални идентификатор треба да буде уграђен у тело сваког од нас, а његови трансхуманистички учесници тврде да ће технологије у нашим рачунарима и паметним телефонима ускоро почети да се стапају са нашим телима. Желе да нас чипују као животиње и масовно ће рекламирати овај прелазак на нове технологије као „удобност“.

Према Светском економском форуму, „сајбер пандемија“ надмашиће штету изазвану пандемијом COVID

Догађа се још нешто.

На Светском економском форуму такође се говорило о „великом ресетовању“, које прети уништењем старих економских и банкарских система читаве планете и успостављањем нових глобалних централизованих система различитих врста.

Исти људи такође упозоравају на предстојећу „сајбер пандемију“, која ће, према њиховим речима, бити десет пута гора од пандемије COVID. Они "наговештавају" да ће банке, здравствена индустрија и систем снабдевања храном бити онемогућени сталним сајбер нападима.

Нема никакве сумње да је њихов циљ уништити постојећу дигиталну инфраструктуру разним кибернетичким нападима, како би се потом појавили као спасиоци и понудили нам нову врсту технологије за управљање нашим системима. Нова технологија ће се заснивати на блокчејну и крипто валути и биће у потпуности под њиховом контролом.

Они ће уништити стари банкарски систем и сву нашу уштеђевину (чиме ће постићи „велико ресетовање“) сталним сајбер нападима, а затим увести безготовинску крипто валуту.

Раније ове године, Банка Канаде је објавила да су у процесу стварања дигиталне валуте „за непредвиђене случајеве“. Које друге непредвиђене ситуације могу бити осим катастрофалног колапса постојећег банкарског система? Банка Канаде такође је недавно рекла да би централни банкарски систем требало да прихвати дигиталне валуте што је пре могуће.

Без сумње, да бисте отворили рачун за употребу ове нове дигиталне валуте, требаће вам нови дигитални идентификатор.

Дигитални Идентификатор се промовише у Канади од 2020

Промовисање система дигиталног идентитета у Канади започело је приближно у исто време када и пандемија. Тренутно се предлажу и примењују разни хибридни системи који омогућавају људима да учитају своје важеће ИД-ове у апликацију на паметном телефону, а затим покажу свој паметни телефон када треба да покажу лична документа.

То је привремено решење, прелазна фаза између традиционалне идентификације и предстојећих система дигиталног идентитета, припремајући људе да користе паметне телефоне за идентификацију појединаца. Треба напоменути да сви предложени системи дигиталне идентификације за вакцинацију укључују употребу паметног телефона.

У Онтарију би систем дигиталног идентитета требао да буде покренут до краја 2021. године. Кажу да ће то бити "једноставно као Uber ", а у Алберти је новопокренути систем дигиталних ИД потребан да би се квалификовао за мање строге мере COVID.

Чини се да је стратегија постепено замењивање традиционалних система идентификације системима дигиталне идентификације који ће бити у складу са спецификацијом ИД2020. Тако ће се добити глобална матрица праћења људи од које се нико не може сакрити.

У ствари, то је пројекат глобалне мреже за управљање робовима, у којој се сваки неистомишљеник може неутралисати притиском на дугме. Личне карте свих неистомишљеника биће означене у систему и више неће моћи да раде, купују или продају или чак излазе на јавна места.

Ако им дозволимо да имплементирају и уграде овај систем у наша друштва потчињавајући му се током увођења, тада ћемо бити у потпуности у њиховој власти.

Морате знати: пандемија и вакцина су механизми за увођење овог глобалног система дигиталне идентификације и постављање пунктова широм света који ће ограничити нашу слободу у зависности од нашег идентитета и статуса који нам додељује такав идентификатор.

Ми ни у ком случају не бисмо смели да се покоравамо овом новом систему и не бисмо смели да прихватамо дигиталне ИД-ове. Ако их прихватимо, много ћемо зажалити, и ништа се више неће моћи учинити.

Ми морамо просто да кажемо НЕ и да се супротставимо до последњег.

"И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим. Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери: јер је број човеков и број њезин шест стотина и шездесет и шест" (Откр.13, 16-18).


Извор: https://www.eurocanadian.ca/ П

Превод са енглеског на руски: «Трость Скорописца»

Превод са руског на српски: "Борба за веру"

 


 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.