header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Милан Старчевић: Адвокат Рајнер Филмих даје нове информације о „Нирнбергу 2“
Милан Старчевић: Адвокат Рајнер Филмих даје нове информације о „Нирнбергу 2“ Штампај Е-пошта
четвртак, 15 април 2021

 Tужба против Светског економског форума, Бил Гејтса, фармацеутске индустрије...

Пре неколико месеци доктор правних наука Рајнер Филмих разговарао је са Џермом Варфаром о својим плановима да тужи Светску здравствену организацију за злочине против човечности. Један је од најмоћнијих адвоката у Европи тренутно припрема највећу колективну тужбу у историји, познату као „Нирнберг 2“.

Првог априла текуће године Филмих је поново разговарао са Џермом Варфаром како би поделио најновије информације. „На крају тунела има светлости“, рекао је и додао: „Победили смо у судским парницама и добићемо још много.

Током интервјуа рекао је за процес корона: „То су најгори злочини против човечности који су икада почињени. Оно мало људи који још увек могу да мисле својом главом, око 10 до 20 процената становништва, зна да се никада није радило о вирусу или здрављу, већ о депопулацији светског становништва и контроли.

Филмих каже да вакцине против короне немају никакве везе са вакцинацијом, већ су део генетских експеримената. Мишљења је да играчи иза кулисе пуно греше. На пример, верује да произвођачи вакцина нису очекивали да ће се сада појавити толико нежељених ефеката.

Разговарао је са узбуњивачем који је рекао да су првобитно планирали да цео овај сценарио не избаце пре 2050. године. Тада су похлепни људи, који вуку конце, одлучили да планове спроведу много раније, рекао је узбуњивач. „Сматрам да зато чине толико грешака“, казао је Филмих, који је примио изјаве више од 100 научника и стручњака, са необоривим доказима о корона злочину против човечности.

Адвокат даље наводи да би могао бити потребан специјални суд за Нирнберг 2, јер је овај толико велик да би могао бити ван домашаја националних судова.

Ко су ти људи који вуку конце? Према Филмиху реч је о групи од око 3.000 супербогатих. У ову групу спада клика из Давоса око Клауса Шваба. Шта они желе? Потпуну контролу над људима. Они подмићују докторе, болничко особље и политичаре. Прете људима који не сарађују. Користе све врсте психолошких техника да би манипулисали људима .

Филмих је такође разговарао са другим узбуњивачем који је објаснио зашто је Европа главно ратиште у овом рату. „Европа је у потпуности банкротирала. Пензиони фондови су потпуно опљачкани. Због тога желе да Европу ставе под контролу пре него што људи схвате шта се догађа “, преноси детаље разговора адвокат.

Мејнстрим медији се претварају да је већина становништва за спровођење корона мера. Филмих трвди да то сигурно није случај. Готово сви са којима разговара у Немачкој знају да, на пример, маска за лице не помаже и грађанство се обавештава путем алтернативних медија.

Његов савет? Ширите истину и чињенице колико год можете и не трошите енергију на људе који очајнички желе да се вакцинишу. „Не можемо спасити све. Многи људи ће умрети “, закључио је доктор Рајнер Филмих.

 

Приређени чланак је сажет, а читацои цео интервју могу погледати на линку:  

https://odysee.com/@jermwarfare:2/reiner-fuellmich-2:c

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 74 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.