header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Страст рушења и убијања... Генетско-биолошко оружје може бити усмерено на етничке групе Штампај Е-пошта
понедељак, 19 април 2021
          Ви то можете испробати али, вероватно, нећете хтети да будете близу када га испустите. Могућност тога, да научници-преваранти могу развити биолошко оружје, предвиђено за одређене етничке групе на основу њихових генетских различитости, била је разматрана, ове седмице, у извештају Британског медицинског удружења (British Medical Association - BMA).

Извештај „Биотехнологија, оружје и човечанство II“ упозорава да се стварање генетског оружја „сада приближава ка реалности“. Такве „генетске бомбе“ могу садржати антракс или кугу, предвиђене за активирање само онда, када гени указују да инфицирани човек припада одређеној (етничкој) групи.

У извештају се говори да комбинација истраживања генома човека, развој вектора способних да носе штетни материјал у ћелији, и нови начини поремећаја рада гена морају изазвати забринутост по поводу могућности погрешне употребе.

Малколм Дандо, професор истраживања света на Универзитету „Бредфорд“ и аутор извештаја Британског медицинског удружења (BMA), каже: „Проблем је у томе, што та технологија, која се развија за прављење нових вакцина и тражење лека за болест Алцхајмера и других исцрпљујућих болести, може такође да се искористи у малигне циљеве.“

Британско медицинско удружење, одбацивши идеју генетског оружја у извештају за 1999.г. („Биотехнологија, оружје и човечанство I“) преузело је своја нова страховања из рада немачке групе под називом “Sunshine Project”. Било је разматрано како се мутације у нашем геному, које се зову једнонуклеотидни полиморфизми (Single Nucleotide Polymorphism - SNP), разликују између конкретних етничких група, и донет је закључак: „Подаци генома у јавно доступним базама података показали су да постоје стотине, могуће и хиљаде циљаних секвенци (genoma) за етничко оружје . Конкретно биолошко оружје реално може постати могуће у блиској будућности".

Уместо тога да специјално изазива токсичне ефекте таквих организама, као што је антракс, пројекат "Sunshine" је упозорио да оружје, засновано на новој медицинској технологији, названој "интервенција ДНК", може искључити животно важне гене. Ако секвенце циљаног гена варирају између две различите популације, овај метод може се искористити за прекид основних функција организма у једној популацији, а не у другој. "Ако буде  погођено само 10% или 20% циљaне популације, то би изазвало хаос међу непријатељским војницима на пољу боја или у непријатељској средини у целини", - изјавила је група.

 

Извор:  https://3rm.info/

Превод са руског за "Борбу за веру": Д.В.

 

Напомена: на приложеној фотографији пише: "China Starts World War III With COVID-19, Part 4" - у преводу: "Кина започиње трећи светски рат Ковидом-19, Део 4 као и: "Is China Developing Biological Weapon Targeting Specific Ethnic Groups?" ("Да ли Кина развија билошко оружје које циља на одређене етничке групе"'?) у потпису Gordon G. Chang, Asia analyst (Гордон Г. Чанг, аналитичар Азије). Што ће рећи да г. Гордон прећуткује чињеницу да је технологија лабораторије у Вухану са запада као и највећи део финансија за њу. Документоване су и посете овој лабораторији особа као што је Мелинда Гејтс и Барак Обама. Као што је и још неколико лабораторија, технички опремељених и фиансираних са запада, распоређено у широком луку око граница Русије, у НАТО пријатељским земљама. Сва кривица за генетско биолошко оружје се сваљује на Кину још у наслову текста.

 Линк до текста са кога је преузета слика: http://eng.the-liberty.com/2020/8164/

Повезан текст: http://borbazaveru.info/content/view/13338/1/   Оригинални текст "Кад монструми планирају"  може да се нађе на сајту "srpskapolitika.com". Текст је из 2009.г. !!!

Владимир Јанковић, Београд

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 19 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.