header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Тако ради озбиљна држава: У складу са Путиновим указом: Русија протерује милион илегалних миграната
Тако ради озбиљна држава: У складу са Путиновим указом: Русија протерује милион илегалних миграната Штампај Е-пошта
среда, 21 април 2021

 Министарство унутрашњих послова Русије захтева од земаља Заједнице Независних Држава (ЗНД) да њихови држављани, који илегално бораве у Русији, напусте земљу до 15. јуна, саопштио је заменик шефа Међупарламентарне скупштине ЗНД Александар Горовој.

Према статистици руског МУП-а, коју је изложио заменик министра, данас у Русији борави више од 332.000 илегалних миграната из Узбекистана, 247.000 из Таџикистана, 152.000 из Украјине, 120.000 из Азербејџана. 115.000 из Киргизије, 61.000 из Јерменије, 56.000 из Молдавије и 49.000 из Казахстана.

„Ако се тај број не анулира до 15. јуна, како је предвиђено председничким указом, ти људи ће бити кажњени све до протеривања и затварања граница. Волео бих када би ви у својим државама кроз рад са медијима, блогерима реализовали кампању“, истакао је Горовој.

Подсетимо, руски председник Владимир Путин је средином децембра прошле године указом продужио привремени боравак миграната у Русији до 15. јуна 2021. године због пандемије вируса корона.

 

Извор: "Спутњик"

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 21 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.