header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Игор Друз: Мрачни принц магловитог Албиона
Игор Друз: Мрачни принц магловитог Албиона Штампај Е-пошта
недеља, 25 април 2021

 Као што знате, мистичари се често препуштају нумерологији и чине важне кораке на неке датуме. Принц Филип умро је 9. априла са 99 година и на 99. дана од почетка године. Преминуо је 9.4.2021што збирно даје број 18, који толико воле окултисти. 9 + 9, или 6 + 6 + 6...

+ + +

Мучан утисак стварају неке саосећајне изјаве православних кругова у вези са смрћу принца Филипа, где се са ганућем говори о његовој „симпатији према Православљу“, које је, заправо, променио у англиканску јерес. Да, чисто је људски сажаљење за овог несрећника који је погубио своју душу, али наглашавати да то, наводно, није ништа страшно - будући да је он после промене вере путовао на Свету Гору и помогао црквама,  - може саблазнити много људи .

Неки православни монархисти чак су почели директно да хвале идеализам овог човека, чију титулу толико цене. Да, заиста је носио високе титуле, али на крају крајева, не треба сваку титулисану особу високо ценити. Преподобни Јосиф Волоцки је написао: „Ако цар влада над људима, али и над њим самим владају скверне страсти и греси: среброљубље и гнев, лукавство и неправда, гордост и јарост, а изнад свега – неверје и хула – такав цар није Божији слуга, већ ђавољи, и није цар, већ мучитељ...“

...Цареви и кнежеви треба да се на сваки могући начин брину о побожности и штите своје поданике од душевне и физичке стрепње... А ти не слушај цара или кнеза, који те наводи ка бешчашћу или лукавству,  чак и ако те мучи или прети смрћу“

Ово као да је о њему. Да, принц Филип је заиста био идеалиста, који је више пута обишао цео свет да би спроводио своје пројекте, не штедећи напора и здравље, које му је, међутим, мистериозно остало готово сто година. Али врло често су његови пројекти доносили страшну духовну, економску и политичку штету читавом човечанству. Промовисао је радикални екуменизам и деиндустријализацију под маском „борбе за заштиту животне средине“, подржавао је свој верски култ међу неким староседеоцима Океаније и раширио шпијунске мреже широм света.

Није сваки идеализам добар, он може бити сасвим црн. Одлазак принца Филипа поставља питања и идеализма и доступности нових технологија за борбу против старења тела светској елити. Да ли управо такви мрачни идеалисти увек умиру на званични датум смрти? Или могу наставити живот још неколико деценија нехуманим и страшним методама?

Један од највећих идеалиста које сам видео у животу био је Збигњев Бжежински, пријатељ енглеског принца. Презирао је удобност, сигурност и новац, не штедећи напор да спроведе своје глобалне планове. 2005. године, током његове посете Кијеву, успео сам да дођем на његов наступ за локалне политичаре и новинаре. У то време био је 77-годишњак, врло богат и врло утицајан, иако у то време није био на службеним функцијама.

Да бих се састао са овим „простим универзитетским професором“, морао сам да прођем три (!) сигурносна контролна пункта, на сваком од којих су ме прегледали детектором метала и претраживали. Пре ове конференције готово 80-годишњи Бжежински провео је непроспавану ноћ, прешао је неколико временских зона, а пре тога имао је напете преговоре и пуно посла са документима. Па ипак, да би наметнуо своје русофобне и антиправославне теорије кијевским политичарима, друштвеним активистима и новинарима, потом је провео три сата, током којих је говорио јасно и разговетно, а такође је одговарао на питања публике. Слушајући енергичан говор старца Бжежинског, схватио сам да верзије о моћним лековима за подмлађивање и продужење живота за суперутицајне људе имају озбиљне основе. Опште је познато да је светска елита бацила огромне „јарде“ на  развој средстава за продужење живота, а већина истраживања о њима је поверљива. Истовремено, ако би заиста постигли могућност да продуже животни век, рецимо, на 150 година, онда би о томе морали да ћуте, јер би то изазвало огромно огорчење у свету. На крају крајева, за такво продужење очигледно је неопходно раставити обичне људе "за резервне делове", и уопште - ово је већ екстремна неједнакост. Дакле, у овом случају, олигарси морају продужити живот под различитим именима и изгледом. А неморалом су ови градитељи новог светског поретка способни за све.

Између осталог, у моје сећање уразела ми се „добра намера“ Бжежинског да Украјина постане „одскочна даска Запада“ против Русије. Као што знате, догодило се то, и напори овог старца, који је одбио мирну старост ради борбе против Русије, обистинили су се...

Ради афримације таквих пројеката, овај црни идеалиста, попут принца Филипа, непрестано је летео по свету, организовао све нове невоље и ратове, стално писао чланке и активно говорио.

Дејвид Рокфелер, још један идеалиста, који је био шеф Трилатералне комисије Бжежинског, понашао се на исти начин. Тако је разорним распоредом рада озбиљно подривао своје здравље, али је покушавао да га поправи сталним подмлађивањем.

Као што је познато, када му је трансплантирано шесто срце, у шали је обећао да ће живети и до 200 година након тога. Међутим, свету је објављено да је умро у 101. години. Иако би му се чак и шесто срце "сломило", попут претходних, тада би се уз његове могућности могле наћи и седмо и осмо... Али предугачка дуговечност покренула би превише питања ...

Слично се догодило и са принцом Филипом. Попут Бжежинског, попут Рокфелера и многих других попут њих, задржао је бистри ум и енергију до самог краја. Држао их је толико дуго да то не би било могуће без посебних технологија подмлађивања. Наравно, могу ми приговорити: постоје, кажу, случајеви огромне дуговечности без њих. Наравно да постоје, али обично се таква дуговечност примећује код људи који живе мирно и одмерено негде у планинама са здравом климом или на другим тихим местима. Међутим, принц је готово до самог краја живео врло нервозним и стресним животом са огромним преоптерећењима, летовима око света, уз непрекидни јавни наступ и напете преговоре. Готово је немогуће живети до скоро сто година у таквом ритму. Али он је, као и многи други чланови краљевске породице и светске елите, некако успео да ово постигне. Или можда могу тежити већем продужењу живота? Сви су задржали своју практично младалачку снагу до самог краја и отишли ​​тек кад је постало, такорећи, „непристојно“ и политички штетно за живот. Стога се постављају питања: где су нестали? Да ли је то право у други свет, или просто на другу територију и другу маску?

Као што знате, мистичари се често препуштају нумерологији и чине важне кораке на неке датуме. Принц Филип умро је 9. априла са 99 година и на 99. дана од почетка године. Преминуо је 9.4.2021 – што збирно даје број 18, који толико воле окултисти. 9 + 9, или 6 + 6 + 6...

У краљевској породици 9. април је некако веома повезан са смрћу - тачно према нумерологији. 9. априла 2002, краљица Елизабета II сахранила је своју мајку Елизабету Боуз-Лајон, која је умрла у доби од 101 године и 8 месеци. То се догодило 30. марта 2002, али из неког разлога је сахрањена тек десетог дана након смрти 9. априла. 9.04 - укупно број 13, који је луциферијанцима веома драг.

Број 9 појављује се и у датуму смрти млађе сестре Елизабете II, принцезе Маргарет. Умрла је 9. фебруара 2002.

Тешко је судити да ли је смрт за принца дошла с тим „деветкама“ или је он сам намерно уредио свој службени одлазак с таквом кабалистиком и наставља да живи под новом маском. Највероватније никада нећемо сазнати. Али апсолутни неморал, лицемерје и најшире могућности светске елите су толико велики да се ништа не може искључити. Али, у сваком случају, на примеру овог принца нарочито се јасно испољила мрачна суштина модерне глобалне елите. Као што су стари говорили, о мртвима - ништа осим истине. Мора се рећи истина о овом човеку, јер он није водио живот приватне особе, већ је отелотворио ужасне глобалне пројекте и клањање њему само оправдава таква чињења.

 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор: http://rossiyaplyus.infо

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 25 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.