header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow У Храм Гроба Господњег на Велику суботу моћи ће да уђу само поданици Антихристови
У Храм Гроба Господњег на Велику суботу моћи ће да уђу само поданици Антихристови Штампај Е-пошта
петак, 30 април 2021

 На Велику суботу двери Храма Гроба Господњег у Јерусалиму биће отоврене за 2.500 верника, али оних који имају сертификат о вакцинацији, саопштио је представник Министарства иностраних послова Израела.

Директор одељења за светске религије у МИП Израела, Шарон Регев, изјавио је да ће чудо силаска Благодатног огња у Јерусалиму моћи да виде само они који имају сертификат о вакцинацији.

„Ове године 2.500 верника, који спадају у оквире „зеленог стандарда“ (имају сертификат о вакцинацији – Уред.) имаће могућност да учествују у церемонији унутар Храма Гроба Господњег“, цитира речи чиновнице агенција «РИА Новости».

Регев је нагласила да су прошле године – због ковидних ограничења - свештенослужитељи на Велику суботу присуствовали на богослужењима у ограниченом броју, а да је цела церемонија прошла иза затворених врата.

 

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( субота, 01 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.