header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Марко Респинти: Деца у ствари загађују животну средину и краду храну другима.
Марко Респинти: Деца у ствари загађују животну средину и краду храну другима. Штампај Е-пошта
понедељак, 10 мај 2021

 Хајде да истребимо сву децу. А онда можемо да цементирамо репродуктивни систем свих жена. Тако да оне прљаве свиње, заиста чак и горе од свиња, они „будући разбојници“ једне „мрске расе“, „проклете“, „зле“ и „нечисте“ расе „чудовишта“ и „животиња с људским ликом“ „које морају бити уништене“ (ово су речи коришћене у списима за оправдање геноцида над становништвом Вандеје између 1793. и 1794.), никада више не дођу на свет.

Нел Фризел, старлета часописа Vogue, каже да је данас рађање деце „еколошки вандализам.“

Дете се заправо поистовећује с прљавштином, загађењем, несташицом хране за друге и читавом низу смртоносних грехова који су сада постали важнији од свих десет заповести.

Чак су и паразити бољи од деце због које смо забранили озлоглашени инсектицид ДДТ (дихлор-дифенил-трихлоретан). Чак су и пси бољи, пси који нас воде на узици – нас, слуге, који више не клече ни пред чим осим пред изметом својих љубимаца који пажљиво покупимо са улице, а онда с љубављу чувамо док ходамо светим путем до прве доступне канте за смеће. Амброзија која буја из пукотина на тротоару боља је од деце. Коприва је боља. Чак је и ковид-19 бољи јер, иако није сам по себи здрав, потпуно је природан (ако нам Пекинг дозволи да то кажемо).

Из дана у дан све више сам уверен да ће нас само дато обећање спасти од друге поплаве, међутим, питам се да ли је икада на било којој планети постојало овакво масовно самоубиство цивилизације попут овог у ком сви ми весело ходамо сваког Божјег дана.

 

Извор: https://ifamnews.com/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 10 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.