header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Болсонаро: Вирус направљен да би се водио биолошки рат Штампај Е-пошта
понедељак, 10 мај 2021

 Бразилски председник Жаир Болсонаро изјавио је да је нови корона вирус можда направљен у лабораторији како би се водио „биолошки рат”.

Он је објаснио да је то нови вирус и да „нико не зна да ли је настао у лабораторији или зато што је неки човек појео животињу коју није требало да поједе”.

„Али војска зна све о хемијским, биолошком и радиолошком рату. Да ли је могуће да водимо нови рат, питам се. Чији је бруто домаћи производ највише порастао”, рекао је Болсонаро, наводи Танјуг.

Како наводи Гардијан, иако бразилски председник није директно означио Кину, та зеља је једина чланица Г20 која је прошле године забележила раст.

Болсонаро и његови сарадници и у прошлости су давали изјаве о Кини који су понекад нарушавали односе с највећим трговинским партнерорм Бразила.

Бразилски председник је у марту сменио тадашњег шефа дипломатије Ернеста Араужа, који је осудио „маоистичку Кину” и њен „план за светску доминацију”.

 

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 10 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 115 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.