header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Смехотресна вест из Вавилона великог (фото-видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 13 мај 2021

 Навикли смо да нам из „Вавилона великог“, тј. Америке (овде:), долази искључиво зло и лоше вести. Међутим, ево и једне  - рекли бисмо – типично америчке пикантерије, после чијег читања нисмо могли дуго да престанемо да се смејемо, и нисмо одолели да то поделимо са нашим читаоцима (доста нам је свима „тешких“ вести).

Елем, због сајбер напада на једну од највећих америчких нафтних компанија, у САД је дошло до несташице горива и хаоса на бензинским пумпама. Е сад, то што Американци бар на кратко немају гориво је и праведно – нисмо га имали ни ми (а ни многи други народи) због њихових санкција и бомбардовања. Зато сада мало-мало па заигра мечка и пред њихов home.

Но, то није смешно.

Није смешно ни то што се туку на пумпама (мада ова туча на видеу који следи ипак мало јестеLaughing).

      

Али је смешно – да смешније не може бити – то што они

ТОЧЕ ГОРИВО У ПЛАСТИЧНЕ КЕСЕ!

LaughingLaughingLaughing

       

LaughingLaughingLaughing



То су плодови америчког школства: точење горива у пластичне кесе. Иначе, ако нисте знали, Америка је земља која хоће да господари светом. Џин са телом слона и главом муве...

+  + +

Американци у хаосу:

Туку се на пумпама, точе гориво у пластичне кесе, дуги редови

Због сајбер напада на једну од највећих америчких компанија за транспорт нафтних деривата у САД је настао тотални хаос на бензинским пумпама. Компанија Колонијал пајплајн привремено је обуставила своју делатност што је довело до несташице и скока малопродајних цена бензина.

Искључен интернет:

Сајбер напад на највећу америчку нафтну компанију, сви системи угашени

Проблем са снабдевањем траје већ шест дана и људи у паници праве залихе, чекају сатима на бензинским пумпама, а највећи проблеми су на југо-истоку земље.

Видео снимци са бензинских пумпи показују да често долази до сукоба јер људи постају нервозни у дугим редовима.

Такође, многи Американци гориво точе и пакују у пластичне кесе због чега су надлежни морали да реагују.

Агенција за заштиту потрошача морала је да реагује и изда саопштење и упозорење да људи престану да пуне кесе горивом, јер то може бити опасно.

Хакерски напад који је извршен у петак био је један од најтемељнијих икад пријављених сајбер напада и изазвао је бројне апеле законодавцима да појачају мере заштите америчке енергетске инфраструктуре од хакерских напада.

 

Извор: "Спутњик"

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 13 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.