header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Др Хенри Маков: Десет одговора на “отровну мужевност” Штампај Е-пошта
субота, 15 мај 2021

 Феминизам, промискуитет, порнографија, хомосексуалност све то служи да нас припреми за комунистичку тиранију с којом се данас суочавамо.

И структуирано је тако да мушкарца обезмужеви и убеди га да нема ништа за чега се вреди борити, нарочито не жену и породицу.

Па се нађосмо ту где смо, да безвољно посматрамо претварање друштва у комунистичку дистопију.

Друштво су својим намерама подвргли Јевреји из централних банака и њихова слушчад масонистички политичићи, наши лидери, иста сорта што стоји иза ковид преваре.

1. Стварни садржај, и порука, отровне мужевности је да је сва мужевност отровна. Сатанистички друштвени инжењери подривају значење и смисао полног идентитета дуже од једног века. Мужевност је отровна само за њих, сатанисте.

2. Мера наше подложности сатанистима је прихватање концепта џендера, који је онечовечујући, обезмужавајући и самоуништавајући.

3. Шта је мужевност? Храброст. Зорност. Далековидост. Снага. Самопожртвованост. Вођство. Домишљатост. Част. Што је све опасност за комунисте. Погледајте на шта сад личи холивудчарлија, све дечкић до дечкића. Данас Тоби Мегвајер, некада Вилијам Холден.

4. Шта је женственост? Самопожртвовање. Оданост. Љубав. Скромност. Непорочност. Лепота. Милосрдност. Што је све опасност за сатанисте који би да затру природни покретач: активно-пасивно, јин-јанг. Да истисну мушкост.

5. Већина жена тражи власност мушкарца којег воли. Али не власност силом, већ вечитом љубављу и оданошћу.

6. Мушкарац неће преузети тешке дужности брака и очинства ако не осећа да је властан, да је главни у својој дружби, у којој су му жена и деца.

7. Мушкарац и жена нису створени за међусобно надметање. Једно постају самозатајношћу жене у име љубави. Хушкајући жене да уместо љубави траже власност, феминисткиње их обезглављују, захтевају да страће оно неколико година када су на врхунцу плодности, кад их мушкарци доживљавају неодољивим.

8. Сексуална верност је симбол хетеросексуалне везе. Сексуални однос је чин мушког поседовања жене. Жена жели да је поседне мушкарац којег воли. Човек мора да зна да су њена деца његова. Људи су створени да се покоравају Богу. Жене су створене да слушају богобојазне мушкарце.

9. Хетеросексуалност: сва снага у замену за сву љубав. Можемо се мало играти, али хетеросексуалност се заснива на вољности да предузме први корак мушкарца и задобијању поверења жене. На стрпљивом савладавању отпора. Жена воли да верује свом човеку.

10. Мушкарац је кућа, жена дом.

Муж мора да жени искаже дух који она може да пригрли. Мушкарци углавном користе новац или моћ да би привукли жене. Међутим, мушкарац је много више од добављача или обављача. Извршилац је Бога. Има Божански задатак и сврху на земљи. Што га прожима самопоузданом мушкошћу, која се обраћа вишим природним поривима жене.

Да ли жене губе свој идентитет у овом процесу? Да. Делом. Психијатар Мери Робинсон ово назива суштинским човекољубњем. Жене су смишљене да јаство изнађу у свом мужу и породици. Што је добро. На крају крајева, женама није до световних достигнућа. Испуњење налазе у давању и примању љубави. Оне су створења љубави, створења Бога оца.

Суштина женскости је мајчинство. Жена негује и порашћује. Свом мужу и деци пружа безусловну љубав. Слично томе, суштина мушкости је очинство Супруг даје смернице, сврху и сигурност својој жени и породици. Све што води ка браку је припрема за ове сродне улоге.

Брак је мистична заједница. Мушкарац и жена постају једно. Мач у корицама. Ово јединство у љубави је целина коју сви тражимо. Предуслов за срећу и лични развој. У супротном , копамо у месту, опседнути сексом. Да би дошло до сједињења, жена мора да свој лични интерес поистовети са супруговим и обрнуто. Она постаје део њега. Он постаје део ње. Једно су.

Независни парови су у утрци, противници. Не могу сазнати истинску блискост и задовољство.

 

Извор: "Ћирилизовано"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 16 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.