header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Суморан, али сасвим известан сценарио будућег Штампај Е-пошта
понедељак, 31 мај 2021

 „Дубока држава“ ће извести напад „под лажном заставом“, за који ће отпужити антиваксере и власнике оружја

         Јуче је у Natural News-у, био необичан дан. Након што сам објавио чланак који позива на кривично гоњење истраживача вакцина у нирнбершком стилу, због коришћења деце за медицинске експерименте, примио сам неколико телефонских позива.

Најнеобичнији позив стигао је од особе коју нисам познавао, и чији се број није појавио на мом телефону. Била је чиста случајност што сам чак и одговорио на њега. Као што објашњавам у свом подкасту „Ажурирање ситуације“ у наставку, ова особа се идентификовала као подржавалац моје странице и рекла да ради за Федералну владу. Чињеница да је знао мој број и да је могао да зове из извора који ми није приказао његов број телефона довела је до мог поверења у његову изјаву.

Рекао је да је сазнао за мој чланак у којем се позива на оснивање трибунала за ратне злочине против истраживача вакцина, и упозорио да је то управо тај чланак за који се „Дубока држава“ нада да ће објавити јер планирају напад под „лажном заставом" да би окривили „противнике вакцинације“ и власнике оружја.

Наравно, ја не познајем тог човека, па не могу са сигурношћу да кажем да ли је носио бели шешир или црни шешир који се претварао да је бели шешир. Али ја ћу поделити са вама шта је рекао, а ви ћете сами просудити.

Прво је рекао да ће можда остало само неколико недеља до операције под лажном заставом. Објаснио је да ће АТФ, на челу са Чипманом, бити спреман да крене у акцију против пушака АР-15, а за то им је потребан велики „догађај“. Истовремено, индустрија вакцина очајнички тражи начин да криминализује и затвори сав онлајн садржај против вакцина, јер забрана објављивања на Facebook, Twitter и YouTube још увек није била толико ефикасна колико су се надали.

На тај начин, они верују да могу да „убију два зеца једним пуцњем“ и изведу неку врсту бруталног напада под лажном заставом који приказује антиваксере  (људе који се противе вакцинацији) као насилне власнике оружја који чине убиства и наносе штету. Када су послушни медији вољни да промовишу било коју причу која им се презентује, прича се може испричати са огромном ефикасношћу, што доводи до националног протеста због криминализације и заустављања кампања против вакцина и одузимања свих АР-15 широм земље.

Ако ви мислите да они то неће покушати, онда немате нимало појма колико они очајнички покушавају да постигну своју прекретницу од 70% вакцинисаних у одраслој популацији у САД. Ово ми је објашњено као други кључни моменат, да се светским лидерима наређује да достигну контролне показатеље вакцинације у својим земљама и да ти циљеви морају бити испуњени свим потребним средствима.      

Управо данас постоје гласине да се Италија сада залаже за закон о увођењу КОВИД вакцине, присиљавајући сваког италијанског држављанина да се вакцинише. А Калифорнија је управо покренула нову лутрију вакцина широм државе како би подстакла људе са ниским коефицијентом интелигенције да добију вакцину за смрт. Сви ови подстицаји јесу део напора усмерених на то да се што лакше достигну основне етапе вакцинације.

Влада води свеобухватан рат да би ућуткала и сузбила антиваксере.

Рећи да Бајденов режим објављује рат антиваксу, значи не рећи ништа. Они спроводе напад у пуном обиму, како би угрозили, уништили и разрушили све издаваче – антиваксере, садржаје, појединце и организације попут Дечје здравствене заштите (CHD). Иза свега се такође крије осећај хитности, јер је само питање времена када ће се масе пробудити и схватити да вакцина убија толико људи.

Док тај дан не дође, „Дубока држава“ ће наметати вакцине што агресивније, тако да се свима до задњег убризгава биолошко оружје са шиљастим протеинима названим "вакцине". А да би то урадили, морају да ућуткају сваки глас који заговара „колебање према вакцинацији“ (што објашњава „Фејсбуков“ алгоритам за забрану свих таквих сумњивих коментара).

Током овог позива речено ми је да ће, ако наставим да говорим о судовима за ратне злочине, Natural News бити потпуно уклоњен са Интернета. Претпостављам да су људи који су учествовали у студијама побољшања функционалности схватили да ће се заиста суочити са кривичним гоњењем за ратне злочине како се буде откривало све више истина, и користе све могуће тактике да прете онима који би могли подсетити друге људе да су масовни експерименти на човечанству -  злочин против човечности.

Баш у то време, NY Times објављује твитове тврдећи да је свако ко говори о теорији цурења covid, из лабораторије - „расиста“.

Порука је јасна: не усуђујте се погледати у порекло covid, јер ће то директно довести до оптужујућих доказа против Фаучија и његових сарадника. Такође ће открити истину о вакцинама, јер користе шиљасте протеинске честице које служе као корисни терет за SARS-CoV-2. коронавирус. Ако се испостави да су ови шиљасти протеини делимично побољшани или направљени као резултат истраживања ради повећања функционалности - што је, очигледно, и учињено - онда то значи да се милијардама људи убризгава генетски инжењерско биолошко оружје.

„Лабораторијска теорија“ се врло брзо претвара у објашњење „биолошког оружја“, које затим представља вакцине као оружје за депопулацију.

Чим се истина сазна, чини се да ће се предузети глобални напори да се сазову трибунали за ратне злочине како би се сазнала истина о свему томе. Односно, ако има барем довољно преживелих да покрену трибунал за ратне злочине.

Они покушавају да што је могуће пре масовно убију милијарде људи, пре него што се догоди озбиљна реакција.

AllNewsPipeline.com  објавио је фасцинантан чланак о томе како ће свет изгледати након што глобалисти успеју да истребе милијарде људи. Када се људска популација смањи на 500 милиона, нестаће готово све оно што покреће данашњу глобалну економију. Свет ће заронити у рат између племена, па ће чак и оружје и муниција нестати, услед чега ће се планета вратити луковима и мачевима. Као што прича објашњава:

У почетку, када становништво изумире од „меког убијања“, људи ће желети да остану у својим домовима и на тренутним местима, постајући жртве „синдрома нормалности“. Али брзо ће постати очигледно да је у овом случају немогуће преживети. Храна, вода и основна роба гомилаће се, али нове залихе постају недоступне. Влада престаје са спровођењем закона, а замењују га локалне вође рата. Формираће се банде за узајамну заштиту. Слаби и кротки постаће плен банди када се ресурси исцрпе.

Тада ће становништву бити неопходно да се приближи изворима хране и воде и напусти градове. Они који су могли да напусте градове, а да их банде нису поробиле или убиле, окупиће се на фармама, у близини извора воде, и формираће сопствени локални систем руковођења / управљања.

Са овако ниским нивоом расположивог радног становништва, већина радника је потребна за производњу хране и огрева. Без електричне енергије неће бити модерних пољопривредних машина, ђубрива, сузбијања корова, берача, камиона или аутоматског наводњавања. Пољопривредни радник може произвести само довољно хране за себе и још неколико људи. У време жетве сви радно способни људи биће потребни за жетву, чишћење, конзервирање и очување усева за зиму.

Нажалост, свет још увек није спреман за истину о вакцинама, биолошком оружју, колапсу, депопулацији и злочинима против човечности. И разматрање тих тема управо сада, навлачи само претње од стране дубоке државе вакцинације и њених средстава масовног информисања.

Стога ћу оклевати да одложим тему ратних злочина док јавност не буде спремна да чује истину, јер се број смртних случајева након вакцинације драстично повећава услед појачаног зависности од антитела (ADE) или других сличних ефеката. Чим вакцинисани људи почну умирати, постаће очигледно да их све уједињује вакцина од covid.

Али до тада ће, наравно, програм депопулације бити – у значајној мери - крунисан успехом. Једном када масе убије вакцина, оне заиста не могу да устану и захтевају истрагу, зар не? Изгледа да су протагонисти депопулације већ победили.

И ово је суштина глобалног плана смањења популације вакцина: убризгајте ињекције милијардама пре него што се сазна истина, знајући да ће људи, док схвате шта се догодило, већ умрети од вакцина. Будући да не можете отказати ињекцију шиљастог протеина, већина оних који су узели вакцину неће се опоравити.

Глобални циљ депопулације је око шест милијарди људи, а према недавној Галуповој анкети, најмање милијарда људи широм света одбија да прими вакцину. Исто истраживање показало је да нешто више од две трећине људи широм света сада жели вакцину. То значи да ће вакцина морати да се наметне многим људима да би постигли глобални циљ од 70%. И ово је доња граница њиховог глобалног циља. Они заиста желе смањење светске популације за 90%.

На тај начин, вакцинација пролази кроз пет фаза:

Фаза 1: Вакцинишите оне који желе да се вакцинишу.

Фаза 2: Понудите подстицаје и награде како бисте убедили оне који се двоуме (Бесплатне крофне, бесплатно пиво, лутријске карте итд.)

Фаза 3: Казнити оне који одбију да се вакцинишу лишавањем њихових права (забрана уласка, забрана путовања итд.).

Фаза 4: Криминализовање противника вакцинације доношењем закона о обавезној вакцинацији.

Фаза 5: Медицина на нишану: Покрените вакцинационе јединице од врата до врата за присилно вакцинисање људи под оружјем, против њихове воље.

Сада се налазимо у фази 3 и приближавамо се фази 4.

Ми мало шта можемо учинити за оне који свесно иду ка сопственом уништењу.

Као резултат, они од нас који смо очајнички покушали да упозоримо човечанство већ смо дали све од себе. Они људи који су спремни - и чак су срећни - да себи убризгају смртоносно биолошко оружје са шиљастим протеинима не могу се зауставити, јер је то њихов властити (испрани мозак) избор.

А не могу се зауставити ни родитељи који дозвољавају својој деци да се користе као заморчићи у медицинским експериментима са вакцином против COVID, јер су очигледно безумни и недоступни.

Друштво је изгубило вољу за преживљавањем, а огромна већина светске популације с радошћу срља у самоуништење. Ако ти људи не предузму мере како би се спасили, мало можемо учинити да интервенишемо у њихову одбрану. Они су направили свој избор,  и мораће да живе (или умру) с тим.

Ми живимо у Последњим временима. Ово је крај човечанства каквим га познајемо. Људска врста је сада у потпуности заинтересована за сопствено уништавање и велика већина људи се са тим радо слаже.

Чини се да ми остали морамо да се фокусирамо на припрему за глобални колапс који ће уследити. Губимо време покушавајући да спасимо оне који су се посветили сопственом уништењу. Уместо тога, требало би да делимо информације о преживљавању, самодовољности храном, јачању заједнице, локалној комуникацији и слично.

Па ћу се тиме и бавити. Вероватно већ превише времена проводим са људима који одлуче да изврше самоубиство вакцином. Ако више немају жељу да истражују истину пре него што се уведу у недоказане, ризичне медицинске експерименте, шта ћемо онда покушати да их спасимо од себих себе?

Мислим да не можемо ставити на дневни ред глобални програм елиминације вакцина. Машина за депопулацију је премоћна, врло добро финансирана и има подршку владе, медија, закона и корумпираних „научних“ часописа. Свако ко жели да преживи одбијање вакцине мораће то самом себи да осветли.

Све што можемо да учинимо, то је да будемо међу преживелима.

Како се масовна смрт буде ширила замаљским шаром, биће преживелих који су одбацили фатално вакцинисање, али чак ће се и ови преживели морати суочити са много тежим сценаријем преживљавања - економским колапсом и колапсом цивилизације.

Глобалисти су фокусирани на масовну глобалну депопулацију, али изгледа да нису свесни чињенице да, када убију 90% (или више) тренутне популације, неће бити никога живог да управља нуклеарним електранама. На крају ће пропасти и срушити се, разносећи у атмосферу радиоактивне облаке, које ће носити ветрови и непогоде.

Испоставља се да је преживљавање после вакцинације најмањи од предстојећих изазова. Када започне глобални талас смрти због депопулације, мораћемо да преживимо економски колапс, колапс хране, племенске ратове, нуклеарне хаварије и све остало изазвано глобалним програмом депопулације.

Или можда мислите да је ово све научна фантастика и да немате због чега да бринете. Реците свим пријатељима и прославите своју задобијену слободу! Забавите се док вам живот траје јер неће дуго потрајати ако глобалисти спроведу своје. Управо сте опустошени у име „спасавања планете“ за моћне, богате породице које претендују на власт над Земљом.

 

Извор: https://www.naturalnews.com/

Преузето са: https://u22o4tmcnykro4irlli74q7

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 31 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.