header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Руска Православна Црква осудила поп-певачицу која је извела „Златне куполе“ у лику монаха
Руска Православна Црква осудила поп-певачицу која је извела „Златне куполе“ у лику монаха Штампај Е-пошта
среда, 09 јун 2021
           Руска певачица Елена Ваенга, која је у лику брадатог монаха отпевала песму Михаила Круга, добила је негативну реакцију Цркве и јавности.

Црква има негативан став према злоупотреби лика свештеника, слично наступу поп певачице Елене Ваенге, која је песму Златне куполе отпевала одевена као монах са брадом, изјавико је Вакхтанг Кипшидзе, заменик председника синодалног одељења Московске патријаршије за односе између Цркве и друштва и медија за «Подъем».

Ваенга је на руској ТВ отпевала познату песму Михаила Круга, обучена у расу и скофију. У коментарима испод видео снимка наступа, певачицу су упоређивали са Кончитом Вурст, пошто је и Ваенга била на сцени са брадом и брковима.

Последњи пут ажурирано ( среда, 09 јун 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.