header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Поигравање људским животима: У Италији умрла тинејџерка после примања вакцине „АстраЗенека“
Поигравање људским животима: У Италији умрла тинејџерка после примања вакцине „АстраЗенека“ Штампај Е-пошта
петак, 11 јун 2021
           Италијанска влада је данас саопштила да ће користити вакцину АстраЗенеке само за особе старије од 60 година, након што је једна тинејџерка умрла од компликација изазваних тромбом.

Камила Канепа (18) умрла је у четвртак након што је 25. маја примила вакцину, што је изазвало буру у Италији због оксфордске вакцине, јер се она даје особама свих старосних доба, без обзира на то што је раније изазвала забринутост здравствених радника због потенцијалних последица, пренео је Ројтерс.

„АстраЗенека ће бити намењена само особама старијим од 60 година”, рекао је специјални италијански комесар за ковид-19 Франческо Фиљуоло, јавља Танјуг.

 

Извор: "Политика"

Последњи пут ажурирано ( петак, 11 јун 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.