header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Уредништво: Предиктивно програмирање: Корона вирус у филму "Капетан Америка" из 2011.
Уредништво: Предиктивно програмирање: Корона вирус у филму "Капетан Америка" из 2011. Штампај Е-пошта
субота, 19 јун 2021

 На више начина, годинама унапред, светска закулиса је свету најављивала многа зла која ће учинити.  Зашто они то чине? Зато што сатанисти верују да ће – по закону карме – бити ослобођени одговорности за зла која учине уколико их људима најаве пре него што их реализују.

Тако је, рецимо, терористички акт звани „Корона“ – којим се руше темељи досадашњег светског поретка и уводи Антихристова тоталитарна диктатура - најављен у филму „Зараза“ (овде:), затим на Олимпијским играма у Лондону (овде:), у споту Лујзе Чиконе – Антимадоне (овде:), а у наставку ћемо видети да је исто учињено и у филму „Капетан Америка“ из 2011. године.

На видео запису - са леве глумчеве десне стране видимо рекламу за пиво "Златна корона", а са леве пано са корона вирусом.

      

Последњи пут ажурирано ( субота, 19 јун 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.