header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Начин на који су хулили на Христа на геј паради у Риму је ужасан“ - покајана лезбејка
„Начин на који су хулили на Христа на геј паради у Риму је ужасан“ - покајана лезбејка Штампај Е-пошта
субота, 03 јул 2021

 Учесници тзв. „параде поноса“ у Италији извели су богохулне сцене и ругали се Римокатоличкој цркви, која на то уопште није реаговала.

Начин на који су хулили на Христа на „паради поноса“ у Риму неописиво је грозан. То је рекла италијанска новинарка Дела Вале, која је раније и сама припадала ЛГБТ заједници, а сада је убеђени хришћанин и помаже онима који желе да напусте хомосексуални начин живота, известио је лист Church Militant у чевртак, 1. јула.

 „Слике које сам видела биле су неописиво ужасне“, рекла је жена. „А он начина на који су хулили на Исуса и Његову искупитељску жртву на Крсту мени је позлило“.

Она је нагласила је да јој се, као хришћанки, гади оно што се дешава на ЛГБТ догађајима у Италији.


Тако је један од учесника геј параде у Риму глумио је Исуса и носио крст, у штиклама и у мини сукњи. Други је ставио трнову круну и сликао стигме на длановима и на боку, умотавајући се у дугину заставу итд.

Сличне богохулне сцене одигравале су се и на „паради поноса“ у Милану, где је „трансродни Исус“ носио дугину заставу. У исто време, италијански браниоци ЛГБТ заједнице уверени су да би „да је Исус Христос живео данас, такође ходао у паради поноса“.

Учесници геј параде у Риму изругивали су се и Ватикану и папи Фрањи узвикујући вулгарне пароле.

 „Италијански римокатолици и евангелисти изразили су дубоко жаљење због ћутања папе пред очигледном и широкораспрострањеном христофобијом коју су показали учесници марша ЛГБТК +“, нагласила је публикација.

 

Приређивач: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 04 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.