header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Антихристов епископат - прете казнама клиру и верницима који не желе да се вакцинишу
Антихристов епископат - прете казнама клиру и верницима који не желе да се вакцинишу Штампај Е-пошта
уторак, 06 јул 2021

 КОЈУ ЈЕ ВАКЦИНУ ЗАИСТА ПРИМИО ПАТРИЈАРХ КИРИЛ И РАТ ТВОРАЦА "СПУТЊИКА В" ПРОТИВ "ЕПИ ВАК КОРОНЕ"

У наставку доносимо анализу недавног обраћања једног од најутицајних архијереја Руске Цркве, митропота Тихона Шевкунова, који је позвао подређено свештенство и паству на обавазну вакцинацију против корона вируса и запретио канонским санкцијама онима који не желе да се вакцинишу. Но, пре поменуте анализе, даћемо - као увод - неколико информација о митрополиту Тихону.

Митрополита псковско-порховског Тихона (Шевкунов) незванично сматрају духовником председника Русије Владимира Путина. Он је не само екумениста и литургијски реформатор - то јест новотарац (овде:), - већ и један је од оних који је у Руској Цркви најдаље отишао у јереси коронаверја. Тако је прошле године у Псковској области од 31. марта па до следеће одлуке прекиду корона – кампање, био забранио сва јавна богослужења.  Игуманима и игуманијама манастира и старешинама храмова прописао је да богослужења врше само у присуству клира и потребних црквених саслужитеља, без парохијана.

Тадашња коронавирусна хистерија, дала је тајним обновљенцима и филокатолицима пуну слободу деловања, између осталог и укидање хиљадугодишње праксе причешћивања не само болесних, већ и апсолутно здравих мирјана. У псковској митрополији је укидана Литургија Пређеосвећених Дарова, у време прописано Типиком, већ је, уместо ње, служена Литургија Светог Јована Златоустог, у циљу припреме резервних Дарова за причаснике, који су се причешћивали директно из дезинфикованих руку свештеника, без коришћења кашичице. Такође, присуство на Литургији није било обавезно, већ је било дозвољено доћи у „раније договорено време“. Још је практиковано да се у храм позивају у групама од највише два човека, а да растојање међу њима мора да буде најмање два метара. Осим тога, од верника је тражено да целивању икона приступају тек после њиховог претходног брисања дезинфекционим раствором, а било је ограничавања само на осењивање крсним знамењем и поклон.

Као председник Патријаршијског савета за културу, митрополит псковски и порховски Тихон учествовао је у јануару 2021. године на радном састанку о спровођењу свеобухватног плана главних догађаја посвећених 800-годишњици рођења Светог благоверног кнеза Александра Невског. 

Укупно је за текућу годину планирано више од 50 великих (!!!) догађаја у различитим субјектима Руске Федерације, као и у Белорусији, Казахстану и Кини (!!!). Дакле, један од торжествених догађаја предвиђен у режији Тихона Шевкунова, биће и ходочашће земљи Ковида!!! (овде:)

Коронаверски митрополит Тихон Шевкунов обележио у храмовима стајалишта по корона-правилима

 + + +

Писмо упућено Редакцији сајта "Москва Трећи Рим":

Здраво, рођени моји у Христу!

Не могу а да не поделим са вама видео запис са говором митрополита Тихона (Шевкунова) у којем је оверио свој сергијанизам (колаборацију са световним властима – нап. „Борба за веру“), блебетањем о времену стварања вакцине: 1973...  (Преподобни Пајсије је, у свом пророчанству о вакцинацији, такође говорио да је она већ створена у време његове беседе, а умро је 1994. године...), оправдао абортус и сковао нови израз „духовни нановируси“.

      

Читав видео је испуњен невербалним знацима његових лажи: врпољење на столици, укоченост у држању тела, не зна где да стави руке и шта да ради са њима, склања их у страну и обара поглед, итд. уопште, надам се да нисам једини који мисли да је он под великим притиском и да то све говори невољно, јер и сам схвата да прича глупости ...

С поштовањем и љубављу у Христу!

Дана 3. јула, митрополит псковски и порховски Тихон обратио се „видео поруком псковској пастви“, у којој је позвао све да се вакцинишу и подвргну ПЦР тестовима пре посете црквама и манастирима.

И сам владика је признао да је већ примио трећу дозу вакцине „Спутњик В“.

Митрополит је упоредио „епидемију“ коронавируса са „трећим светским ратом“: „Неопходно је схватити да је ово трећи светски рат.“ - приметио је владика Тикхон. Нама се убацује гигантска количина провокативних и диверзијских дезинформација. За лекаре је то једна информација, за свештенике и православне  - друга итд.“ – додао је владика Тихон.

Шевкунов  није искључио могућност присуства чипова у вакцини: „МНОГИ сада говоре о да се са вакцином наводно уводи некакав чип, нано-чип и итд. Ја не знам да ли је то заиста тако - само озбиљни научници би то требало да тврде “, рекао је.

Овде вреди појаснити да је један од ових „научника“, на пример, Наталија Белозерова, шефица Истраживачко-развојног центра Санкт Петербуршког истраживачког института за вакцине и серуме, прошле године на форуму Здраво друштво 2020 у разговору са главним санитарним лекаром Руске Федерације Аном Поповом на питање: „Колико сте платформи вакцина развили?“, признала је да „имамо три платформе: ДНК вакцину, субјединичну вакцину засновану на рекомбинантним протеинима и (на основу) наночестице!!! " (види видео горе).

Организација у којој ради „млада научница“ Натаља Белозерова успешно послује!

На пример, Виктор Трухин, директор Петербуршког истраживачког института за вакцине и серуме, 4. јуна 2021. говорио је о раду на вакцини са радним насловом „Аурора“ током Петербуршког међународног економског форума. Значајно је да Новосибирски научни центар за вирусологију „Вектор“ у овом периоду планира да патентира сличан назив за вакцину против COVID-19 «AURORA-CoV».

На порталу precedent.tv у публикацији на ову тему под називом „Вектор“, каже се да истраживачки институт из Санкт Петербурга није доделио име вакцине против коронавируса „Аурора“, наводећи следеће факте:

У међувремену, векторска вакцина против коронавируса критикована је више пута. Дакле, у јуну 2021. године, професор Истраживачког центра за епидемиологију и микробиологију “Н.Ф. Гамалеи виролог Анатолиј Алштајн (опет ова страна презимена нап.ред.) изјавио је о бескорисности  „ЕпиВакКороне“. Научник је рекао да „када је вакцина тестирана у трећој фази, није било антитела против главног протеина вируса који је на површини, S -протеина, а ако нема антитела, ова вакцина неће функционисати . "

У фебруару је „Прецедент“ рекао да је директор приватне клинике „Санитас“ лекар Михаил Андрушкевич посумњао у ефикасност „ЕпиВакКороне. „Вероватно да Векторова вакцина неће функционисати, ми не видимо антитела“, рекао је.

И ту се поставља врло занимљиво питање:

Руска Православна Црква 13. априла ове године објавила је да је патријарх Кирил вакцинисан против коронавируса. Поглавар Руске Православне Цркве вакцинисан је у марту 2021. године, рекао је Владимир Легојда, шеф Синодског одељења за црквене односе са друштвом и медијима. "Обе ињекције су примљене још у марту, пре 20.", рекао је.

Извор Медузе у Руској Православној Цркви сигуран је да патријарх није вакцинисан Спутњиком В, који се најчешће користи у Русији, већ је изабрао једну од друге две руске вакцине. Са великим степеном вероватноће, сматра извор, то је била «ЭпиВакКорона» (овде:).

Односно, ако верујете изјавама инстутута Гамалеи“, ког митрополит Тихон тако хвали у својој видео поруци (мајка митрополита већ дуго ради у овој структури – нап. ред.), наш Патријарх је вакцинисан неделујућом вакцином!

Тако, док се такмичари боре за Аурору, Русима не преостаје ништа друго него да се вакцинишу заједно са „апсолутно сигурном“ (према Митрополиту Тихону Шевкунову нап. ред.) вакцином „Спутњик В“.

Али није све тако глатко како каже псковски митрополит.

Игноришући све горе наведене аргументе научника и чињенице новинарских истрживања, Владика је из материјалног света „уздигао свој архијерејски ум у свет палих духова“, тачније у свет „духовних нано-чипова:

"Сигурно знам да духовни нано-чипови постоје и они суштински утичу и на човека и на људе око њега. Људи сами генеришу или примају споља, као информацију, овај духовни, интелектуални нано-чип:" рецимо, да је категорички немогуће вакцинисати се због тога, тога и тога... Антихрист, разболећеш се, или још нешто друго итд. “, и они преносе овај нано-чип од себе другим људима, као инфекцију, као инструмент масовне психозе.

И људи се масовно заражавају овим нано-чиповима, који у овом случају нису неутрални према свести и души. Они заиста поражавају и душу и ум човека и чине га заиста попут зомбија (!!!). Таква особа почиње агресивно да шири ове информације око себе и сматра својом дужношћу да информације дели са својим суседом како би га заразила духовним нано-чипом. То су управо такви демони које је човек створио(!!!), које људи преносе једни другима, а онда се испоставља да подаци нису проверени, да су све ово глупости... “, - навео је митрополит.

 

Приређивач: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( уторак, 06 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.