header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Митрополит Николај муслиманима БиХ честитао Бајрам
Митрополит Николај муслиманима БиХ честитао Бајрам Штампај Е-пошта
петак, 18 септембар 2009

Митрополит Николај муслиманима БиХ честитао Бајрам

Објављено 18.9.2009 у 14:24

Image       Његово високопреосвештенство митрополит дабробосански Николај честитао је наступајући муслимански празник рамазански Бајрам поглавару Исламске заједнице у БиХ Мустафи Церићу и свим муслиманима у БиХ са жељом да њих и њихове породице "благи Господ награди за жртву и одрицање током посних дана, а у данима славља обрадује својим изобилним небеским и земаљским даровима".

"Ми се, с нашим свештенством и вјерницима Свете цркве Христове, искрено молимо Господу Богу да на овим нашим просторима заједничког живљења народа различитих увјерења, а опет браће по створености и уједињених у вјери у једнога Бога, као и у цијелом свијету, завлада истински мир, љубав, разумијевање и добра воља, како би достојно могли прославити Бога – Творца свих и свега" - наглашава се у честитки. 

Митрополит Николај је бајрамске честитке упутио и високим званичницима из реда бошњачког народа у БиХ, Републици Српској и Федерацији БиХ, те амбасадорима исламских земаља у БиХ, саопштено је из Информативне службе Митрополије дабробосанске.  

(Срна/МОЈпортал)

Последњи пут ажурирано ( уторак, 12 новембар 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.