header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Старац Георгије Алеврас о притиску за вакцинацију
Старац Георгије Алеврас о притиску за вакцинацију Штампај Е-пошта
среда, 07 јул 2021

 Попут нациста који су говорили да су концентрациони логори створени за наше добро!

Увод Редакције руског сајта “Православни апологет“:

Процена догађаја у Грчкој, где је обавезна вакцинација уведена противно Уставу и Резолуцији Савета Европе, тиче се непосредно и Русије, где је - упркос Уставу, законодавству Руске Федерације и Резолуцији Савета Европе, која забрањује обавезно вакцинисање и било какве облике дискриминације - такође фактички уведена и дозвољена обавезна вакцинација. Имајте на уму да се то догађа само у православним земљама.

Мислимо да ово није случајно, већ намерно - да се доврши сатански план потпуне дигитализације и потпуне контроле људског живота од стране светске елите, идеолога сатанске глобализације. У Москви и области, где је уведена обавезна вакцинација, људи који нису примили вакцину напустили су посао или им прети принудно отпуштање.

 Исти драконски услови за обавезну вакцинацију најављени су на Московском универзитету, па чак и унутар зидова Московске духовне академије на заседању Академског савета, јер у супротном световне власти прете да ће затворити Богословске школе, које су сада постале државне образовне институције и само су административно и споља подређене Свештеном Синоду и Патријарху. Без вакцинације, људима је забрањен улазак у угоститељске објекте итд...

  Геронда са Свете Горе Георгије Алеврас, духовни син Светог Порфирија, који поседује врло суптилну проницљивост, открива тамне мрље глобалног предузећа - које постаје посебно актуелно у нашој земљи, - да би се успело у експерименту – како је проналазач мРНК Роберт Малоне отворено изјавио на Fox News (23-6-2021) са вакцинама, наглашавајући да на вакцинацију нигде не присиљавају! (овде:)

А пошто им није дозвољено, а они то знају, покушавају свим средствима притиска, застрашивања, „подмићивања“, претњи, да нас доведу до самообмане наше Слободе, коју нам је Бог дао и поштује, али Враг жели да је потре, успостављајући светску диктатуру која подсећа на нацистичке прогоне и концентрационе логоре, наравно „за наше добро“... 

КАО НАЦИСТИ

 Дакле, Геронда Георгије Алеврас каже у свом интервјуу Василису Костоуласу:

 „Вакцина је полуга притиска на свет да се потчини моћи зла, зла! Ово није дело које човек слободно врши, зато што он осећа потребу за заштитом.

... И премда морамо сами да одлучимо, изненада, одмах, али јасно, они врше притисак на цео свет да то учини (примите вакцину), јер нећете имати предности које сте имали, као у претходном животу, пре, када је све било лепо и ружичасто.

То је подмукли план сатане који пред људе поставља дилему: ако желите да живите као и раније, морате примити вакцину. Али овде се поставља сатанска дилема. То се никада није догодило у историји човечанства.

То ме подсећа помало на нацисте, како су они преварили Јевреје и одвели их у концентрационе логоре: пожурите, тамо ће бити посла и морају се примити некакве вакцине за своје здравље, не знам које, а људе су полако претварале у сапун!

 Односно, шта очекујете данас, да свет има више среће у овој олуји која је дошла? Али још ништа нисмо видели.

У овом случају се појављују реалне ствари, да ми улазимо у Светску Диктатуру Зла! Човек није слободан! Ако он мисли да ће на тај начин задобити слободу, онда му се смеју. „Сатана просто показује своје лице!“

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=uaJgAo7Qx08&t=262s

Извор: "Православни апологет"

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру" 

Последњи пут ажурирано ( среда, 07 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.