header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Разговор са старцем Гаврилом Светогорцем
Разговор са старцем Гаврилом Светогорцем Штампај Е-пошта
недеља, 18 јул 2021

 „Може ли се веровати особи која убија децу, а затим убацује њихова ткива у вакцину? Таква особа је спремна на све“

Поклоник 1: Оче, шта Ви мислите о вакцинацији против корона вируса?

Старац Гаврило: Не бисмо се требали вакцинисати. Познати лекари кажу да је то смртоносно. Игуман манастира Светог Павла рекао је да ће вакцинисани [абортивном вакцином] живети од три до пет година.

Поклоник 1: Разумљиво... Ми се нисмо вакцинисали, Старче.

Старац Гаврило: Да бисмо имали благослов Божији, морамо се исповедати, похађати црквене службе, непрестано се молити: „Господе Исусе Христе, помилуј ме“, „Пресвета Богородице, спаси нас“, изучавати Свето писмо, дати милостињу некој сиромашној породици, по благослову нашег духовника. То су златни кључеви који отварају врата Раја и дају нам благослове у земаљском животу.

Сада ћу вам дати две брошуре о вакцинацији које ћете умножити на фотокопир апарату. Видећете: оно што сам рекао има озбиљне основе... Ја то нисам измислио.

Поклоник 1: Оче, да ли мислите да је тренутна ситуација са вакцинацијом припрема за жигосање? Да ли је ово нека врста експеримента са човечанством?

Старац Гаврило: Да, тако је. О томе сведочи чињеница да на нас врше пртисак...

Овде долазе разни људи и причају како су њихови рођаци одведени у болницу, јер су били болесни од неке болести. А онда, када су рођаци умирали, понуђене су им велике суме новца да запишу дијагнозу: „Смрт од коронавируса“, ​​иако су у ствари умрли од друге болести. Зар се може так радити? То је злочин.

Поклоник 1: Исто се догодило и са мојим оцем.

Старац Гаврило: Зашто се то догађа? Желе да смање популацију Земље, зато они вакцинишу. Речено ми је да ће они дати пуно вакцина. А након вакцинације против вируса, моћи ће да контролишу наше тело, наш мозак, узрокују низак или висок крвни притисак, крвне угрушке... само једним кликом на дугме. Да ли разумете у чему је ствар? Желе да смање популацију Земље, али нуклеарни рат за њих није погодан, јер ће и они погинути.

У келију улази још један поклоник.

Старац Гаврило: Уђите, седите, молим вас. Бог вас благословио!

Поклоник 1: Оче, шта мислите: како ће се развијати судбина човечанства? Постоје људи који су лако пристали на вакцину. Шта ће се даље дешавати?

Старац Гаврило: Већ смо споменули да су, према речима лекара, вакцинисани људи у смртној опасности. То кажу угледни лекари. Они који су вакцинисани имаће проблема.

Поклоник 1: И сада, када вакцинисани људи дарују крв, да ли ће станице за трансфузију крви бити допуњене контаминираном крвљу?

Старац Гаврило: Да, управо тако. Јер, ове вакцине су произведене помоћу ћелијских линија добијених од убијене нерођене деце... Када абортивни материјали уђу у људско тело, то је скрнављење...

Поклоник 1: Да... То јест, требало би да се држимо подаље од вакцина... Шта бисте нам још саветовали, оче?

Старац Гаврило: Рећи ћу вам једно: највећа је глупост када особа која се осећа добро иде да прими такву вакцину, упркос вестима о многим нежељеним ефектима и смртним случајевима и упозорењима од угледних лекара. Када здрава особа убризга себи вакцину која се састоји од њему непознатих компоненти, он ме подсети на пацијента из параболе, који је рекао својој родбини: „Напиши на мој надгробни споменик овај натпис:„ Осећао сам се добро. Отишао сам код лекара да се осећам још боље. И ево, сада сам овде у гробу“.

Старац Гаврило: Један бивши минер рекао ми је да је највећа пажња и опрез неопходан при чишћењу мина, јер те један погрешан потез може убити. У својој јединици имали су плакат који их подсећа на ово: „Минер греши само једном“. Исто се може догодити са вакцином: ако нешто пође по злу, можда никада више нећемо имати прилику да исправимо грешку коју смо направили, јер ћемо умрети.

Поклоник 1: Захваљујем Вам се на овом дивном примеру, оче.

Старац Гаврило: О томе говоре најмеродавнији лекари... И још једна ствар: вакцинације су откривене пре неколико векова. Али када се догодило оно што се дешава у наше време? Раније су се радиле по препоруци лекара или из медицинских разлога. И сада су присиљени да то чине на силу и врши се најјачи притисак.

Поклоник 1: Нас угрожавају...

Старац Гаврило: Тако поступају неморални људи... Може ли се веровати човеку, који убија децу, а потом њихове ћелије убацује у вакцину? Такав човек је спреман на све.

Поклоник 2: Геронда, моја ћерка узима кортизон након прве вакцинације, јер се не осећа добро... Више неће бити вакцинисана ...

Старац Гаврило: Испричај то и другима.

Поклоник 1: А Ви сте се вакцинисали?

Поклоник 2: Не, још нисам сишао с ума... Ни ја, а ни моја супруга нисмо се вакцинисали.

Старац Гаврило: Пре неколико дана дошао ми је један полицајац. Од пријатеља медицинске сестре сазнао је за бројне случајеве тромбозе након вакцинације. Она изазива стварање крвних угрушака. И чир на желуцу.

 

Извор: https://tasthyras.wordpress.com/

Преузето са: «Трость Скорописца»

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( недеља, 18 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.