header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Игор Друз: До чега је довело пелцовање у Израелу или зашто Харедими не поштују корона правила
Игор Друз: До чега је довело пелцовање у Израелу или зашто Харедими не поштују корона правила Штампај Е-пошта
субота, 17 јул 2021

 Навешћу мишљење израелских медија, у којем се поново потврђују информације да се модерном болешћу сада пре свега заражавају вакцинисани. Иако пропагандисти у свим земљама вриште да је боцкање једини начин враћања у нормалан живот, ниједна од такозваних вакцина на свету није прошла потребне рокове испитивања.

Раније су такође викали да морамо да се помиримо са фактичким кућним притвором и разарањем економије, а онда ћемо се сигурно вратити у нормалан живот. Тада су захтевали да се пристане на стално ношење њушки, такође обећавајући за то повратак у нормалан живот. Израелци су, углавном, показали потпуну послушност: заједно су „седели - боље - код куће“, надевали спасоносне крпе на лица, а затим се послушно убризгавали.

Али, повратка у нормалу није било. Проблем је у томе што организатори шоуа уопште не планирају одржати реч и вратити крдо у нормалан живот... Сада режисери шоуа захтевају ревакцинацију, појачану контролу над сваким кораком грађана и још много тога: „Израелско Министарство здравља неће чекати јесен и започеће кампању за додатну вакцинацију становништва у наредних неколико дана. Чланови комисије за вакцинацију Министарства здравља подржали су предлог да се убризга трећа доза грађанима са смањеним имунитетом (којима су, према медицинској науци, вакцинације контраиндиковане - примедба Игор Друз).

И још један важан детаљ - овај израелски медиј каже да се „коронавирус шири готово искључиво у великим СВЕТСКИМ градовима центра земље, где је вакцинисана велика већина одрасле популације...“. Чињеница је да у Израелу постоје Харедими - Јевреји који испуњавају верске законе јудаизма (врло сложени за испуњавање) и секуларна већина која их не испуњава, па чак и понекад прелази на друге религије, или на атеизам, што их чини „акумамима“ у очима ортодоксних, и још горе.

Харедими имају апсолутне предности над секуларним Јеврејима: држава им даје смештај, плаћа огромне бенефиције, имају огромну политичку и финансијску тежину, иако већина њих не ради. Харедими обично презиру и мрзе световне Јевреје, а ови други им узвраћају исто, али то није посебно важно за Харедиме - они и даље живе мирно на рачун секуларних пореских обвезника. Према нормама ултра-ортодоксних, секуларни Јевреји, пошто се не придржавају свог закона, гори су од „Акума“, па с њима можете поступати овако:

 „Само они који се називају људима могу се сматрати сведоцима. Што се тиче Акума или Јевреја који је постао Акум и који је чак гори од (природног) Акума, они се ни на који начин не могу сматрати људима - стога њихова сведочења немају никакво значење “(Шулхан Арух, Хошен ха-Мишпат 34, 19).

Већина Харедима није поштовала никакве „карантине“, спокојно одржавајући своја огромна окупљања и фестивале, а такође нису убризгавали ињекције. Није изненађујуће што се сада „коронавирус шири готово искључиво у великим СВЕТСКИМ градовима“, а не у местима где Харедими живе.

У теорији, власти се боре против овог понашања. Телевизијска кутија је више пута приказивала сукобе Харедима са полицијом, која је изгледа покушавала да их натера да се придржавају микробиолошких државних прописа; чини се да их чак и рабини подстичу да се придржавају ових правила. Али, власти се на чудан начин боре против њих: ако су заиста желели да приморају Харедиме на самоизолацију и вакцинацију, прво што би урадили било би да им одузму огромне привилегије, престану да их подржавају о трошку државе итд. Међутим, ништа од овога се не дешава ...

Према томе, све овде превише подсећа на борбу нанајских дечака. Некако је тешко поверовати да су глобалисти заиста хтели да вакцинишу Харедиме, којима су претходно у Израелу дали огромне привилегије и права. Све ово више личи на чињеницу да власти желе само да створе привид принуде Харедима - типа:  сви су једнаки пред законом, полиција слама непокорне итд. Не, тамошњи Харедими су много једнакији од осталих...

У Израелу је у априлу ове године Грађанска комисија за истраживање објавила извештај о нежељеним ефектима вакцинације против коронавируса. На основу анализе статистичких података и чињеница, дошла је до закључка да никада није постојала вакцинација која би наштетила толиком броју људи.

Вакцинација у Израелу почела је у децембру. До краја јануара велика већина старијих људи већ је била вакцинисана. Данас је скоро 60% популације потпуно вакцинисано, или скоро 80% одрасле популације. Вакцинирано је више од 90% грађана старих 60 и више година. У млађим узрастима је овај проценат мањи, али чак и у доби од 20 до 29 година, 73% је вакцинисано (63% са две дозе). Израел је један од светских лидера по проценту вакцинисаних.

Након извештаја о озбиљним негативним аспектима вакцинације, тамо је основана Истражна комисија грађана. Напомиње да се ослања на јавне податке доступне свима. Укључујући и чињеницу да је корпорација Pfizer „изабрала нас за експерименталну земљу“, јер ће, према споразуму израелског министарства здравља и компаније Pfizer, сви подаци о нежељеним ефектима вакцине бити тајни најмање 15 година. Стога су власти земље дужне да сакрију податке о нежељеним ефектима вакцинације.

Према званичним подацима, у Израелу је 45 људи умрло након вакцинације. Комисија је примила 288 таквих извештаја, од којих се 90% односило на смрт у року од 10 дана од вакцинације. У јануару и фебруару 2021. године, у јеку кампање вакцинације, укупна смртност у Израелу порасла је за 22% у односу на прошлу годину. А та два месеца била су најсмртоноснија у протеклој деценији. Укључујући међу младима старости 20-29 година, пораст укупног морталитета је још оштрији - за 32%, иако - званично - млади људи скоро да не умиру од коронавируса.

Пронађена је висока корелација између дневног броја вакцинисаних и дневног броја умрлих током наредних неколико дана. И што је старосна група старија, овај интервал је краћи. Дакле, у доби од 70 и више година - то је 3 дана, 50-69 година - 5 дана и 20-49 година - 9 дана. Односно, старији људи брже умиру. Стопа смртности након вакцинације процењује се на 1: 5000, односно у просеку умре једна од пет хиљада. Ако је ово тачно, на основу броја датих вакцинација, број умрлих од вакцине може премашити хиљаду (понављамо, ово су подаци за април). Такође је утврђено да је ризик од смрти након друге дозе већи него након прве дозе.

Генерално, секуларни Јевреји тамо очигледно неће бити поштеђени, а Израел је постао важан полигон за био-социјалне експерименте на људима и друштву. Управо је Израел први на свету увео поновљени „карантин“, тотално вакцинисање итд. И видимо где је Израел дошао. И Русију гурају на исти пут. Ако они поново такву „борбу против епидемије“, тада и резултати „борбе“ могу бити слични... https://news.israelinfo.co.il/health/95911

Игор Друз, специјално за „Русский путь»

Превод са руског: «Борба за веру»

 

 

БИОГРАФИЈА ИГОРА ДРУЗА (Приређивач биографије - "Борба за веру"):

Игор Друз; са његове десне стране покојни протојереј Всеволод Чаплин, највећи антиекумениста и антимодерниста из реда клира Руске Цркве  (умро под - по нама - "чудним" околностима). 

Игор Друз, рођен 1973. године, политиколог, православни публициста и јавни делатник, по образовању економиста.

Радио као главни уредник украјинских новина „Коментари“, помоћник-консултант народног депутата Украјине, бавио се питањима корпоративних конфликата и безбедности;

Од 2007-2011. године био саветник митрополита Августина, представника Украјинске Православне Цркве Московске патријаршије у Врховној Ради Украјине. Аутор низа антилибералних закона у украјинском парламенту.  

Од 2013. до почетка 2014. године водио информативни рат против мајданских протеста, писао чланке, пружао хуманитарну помоћ Беркуту и ​​организовао масовне протесте против терориста Мајдана које је финансирао Запад.

После државног удара у Украјини, отпутовао је на Крим да би се борио против евромајданских терориста и придружио се редовима Кримске милиције. Бавио се обавештајно-безбедносним активностима, информативним радом.

После референдума и успешног ослобађања Крима, да би наставио борбу против кијевских терориста, отишао је у град Славјанск, где је ступио у редове Ополченаца Новорусије. Био је саветник министра одбране Донењецке Народне Републике. Добио је награде влада Крима, Севастопоља и ДНР, као и бројних јавних организација.

 

 

Од истог аутора:

Игор Друз: Мрачни принц магловитог Албиона 

Игор Друз: „Пандемијски“ напади на Васкрс 

Игор Друз: Глобалисти у мантијама или како Фанар подржава антихришћанске пројекте 

Игор Друз: Језуити у служби корпорација 

Игор Друз: Помпео обећао финансијску помоћ Грчкој у замену за признање украјинских расколника 

Игор Друз: Језуита Фрањо како идеолог стварања светске централне банке 

Игор Друз о повлачењу из Славјанска 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 18 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 43 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.