header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Запрепашћујући снимак из Русије: Блутут телефона детектовао електронске кодове код вакцинисаних Штампај Е-пошта
четвртак, 15 јул 2021

 Помаже Бог драга браћо у Христу!

Читајући сјајан чланак б. Евсевија под насловом "Вакцинација - ујед Звери" од 12. Јула 2021. (овде:) желео бих да додам оно што недостаје, а што нам је Господ открио за Петровдан, у братској нам Русији, захваљујући храброј братији Православној која је ушла са камером у амбуланту где се  врши вакцинација и при томе детектовала невероватну чињеницу:

Сви вакцинисани у амбуланти су имали свој електронски код - број са више цифара, а који је детектовао и пронашао мобилни телефон старије производње у поседу наше браће. Укупно је било детектовано 31 електронска IP адреса, који управо одговара броју вакцинисаних - што се јасно види на снимку (у прилогу ове поруке).

Занимљиво је да новији телефони не детектују ове електронске IP адресе, на основу чега извлачимо закључак да су фреквенције на којима ради нано-чипу телу, унет вакцином - ниже од 3Г. 

Ово је врло вероватно, јер се ниже фреквенције даље простиру, тј. ако се чиповани и сакрије у некој забити биће лако пронађен и третиран - знамо како!

На снимку од 6 минута па надаље - се налазе сцене изгона демона, које је свршавао јеромонах Василије из Русије, а које је он проводио пре 15 и више година. Из ових сцена је видљиво колико је Сатани стало да што више људи прими његов жиг и заврши у Аду, у вечним мукама.

Када смо снимак јуче окачили на јутјуб - истог момента нам је блокиран садржај и појавила су се сатанска Правила Сovid19 протокола.

ЗАКЉУЧАК: Видимо, да осим графенских нано честица, сатанисти са вакцином убризгавају људима и нано чип који има свој електронски код, односно тзв. IP адресу. Дакле, од момента вакцинисања – чиповања људи постају електронски примопредајници са својим електронским бројем, и над њима се може даљински, преко мреже вршити застрашујућа контрола, - мењања расположења од депресија ка агресији, суицидних мисли, преко слушања гласова у уму - што околина може приписати психичким поремећајима, до тога да могу контролисати  менструални циклус код жена, а у војсци су отишли толико далеко да могу даљински зауставити крварење рањеном војнику или му улити невиђену храброст да јуриша без страха и бола на противника.

Дакле, није само у питању тотална даљинска контрола људи - робова, већ пре свега ругање Богу кроз унижавање човека створеног по лику и подобију Божијем и отимање човека од Бога за вечне адске муке.

Господ да вас укрепи у овој борби за душе људске!

Свако добро од васкрслог Господа!

 

Галилејац

ВИДЕО:

  210712 ПРЕД ВРАТИМА ЈЕ.mp4

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 16 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.