header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ситуација се постепено разјашњава... Још о MAC- адресама које се детектују помоћу Bluetooth
Ситуација се постепено разјашњава... Још о MAC- адресама које се детектују помоћу Bluetooth Штампај Е-пошта
понедељак, 19 јул 2021
            Многи су на овај или онај начин вероватно упознати са  видео снимцима YouTube канала Ekaterina Sinitsyna Santoni, чијим су подстицајем људи широм света почели да тестирају своје познанике који су примили вакцину на МАК адресе које су се појавиле у њиховим телима. И данас је наш читатељ Karna са свима поделио занимљиву причу о свему томе.

Будући да је тема одговора вакцинисаних на Bluetooth већ дуго актуелна, Karna и његов брат су се врло темељито припремили за експеримент тако што су на своје телефоне и рачунаре инсталирали посебну апликацију која помаже у откривању Bluetooth (BLS scanner). Karna о резултатима експеримента пише следеће:

_________________________________

Реч је о експериментима од којих је један приказан на видеу који смо недавно објавили -  нап. "Борба за веру"

ВИДЕО:

  210712 ПРЕД ВРАТИМА ЈЕ.mp4

__________________________________ 

Дуго нисам испричао наставак приче са мојим братом који ради у великом приватном грађевинском холдингу, где је, по налогу акционара, на силу вакцинисана читава канцеларија. Дозволите ми да укратко направим предисторију.

Издали  су  налог о обавезној вакцинацији у компанији. Мој брат је написао одбијеницу. Демонстративно је удаљен са посла, са забраном уласка. Сви запослени, око 200 људи, били су вакцинисани. Чим је брат требало да напише жалбу инспекцији рада и тужилаштву, послодавац се повукао и заменио суспензију радом на даљину.

Прошле су 2 недеље. Данас се први дан појавио у канцеларији. И ово је слика коју види на радном месту. Ајфон то тврдоглаво не види, али кроз додавање апликација или лаптоп на Виндовс-у, десетине активних блутут уређаја блистају уоколо. Канцеларију у центру Москве вероватно покрива 5Г мрежа. Овде су сви активни.

Други читаоци су Karna постављали разјашњавајућа питања, па су варијанте Bluetooth-одговора било којих уређаја у канцеларији практично искључене - пре експеримента канцеларија је скенирана и све што је било електрично показало је свој нормалан потпис, односно врсту уређаја, произвођача итд. МАК адресе су се појавиле код људи - исте су врсте и има их на десетине.

Дакле, информације се постепено акумулирају и највероватније су неки уређаји на бази графена присутни у вакцинама. Када уђе у поље 5Г предајника, графен почиње да производи електричну енергију, уређаји се активирају и Bluetooth их види. Тренутно је функција овог Bluetooth уређаја мистерија. Да ли је то нека врста микрошеме-сертификата који потврђује вакцинацију или је много функционалнија? Али ако је функција шира, шта је то онда?

За сада нема одговора на ово питање и конспиролошка заједница је сада више усредсређена на нежељене ефекте вакцине, јер људи прилично често падају одмах након што је приме, а да не говоримо о одложеним ефектима.

 

Извор: https://thebigtheone.com/

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 19 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 66 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.