header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Док се сезона поплава не заврши, вероватно неће бити нуклеарног рата
Док се сезона поплава не заврши, вероватно неће бити нуклеарног рата Штампај Е-пошта
субота, 24 јул 2021

 ...Још у лето 2020. године, грчки новинари су интервјуисали грчког монаха, митрополита морфског Неофита. И у разговору са новинаром, он је говорио о грчком старцу по имену Јован Калаидис:

Новинар: Зар Вам се не чини да се сада остварују многа пророчанства?

Митрополит Неофит: Да, Светитељи су нас упозорили на све ово. И на биолошки рат такође. Старац Јован Калаидис, јереј из Сереса, који је постигао највиши степен светости, рекао је: „Биће страшни рат. Прво биолошки, па геолошки, а онда врући“.

У чињеницу да је корона нека врста биолошког оружја многи већ дуго верују. Да ли је пуштена случајно или намерно,  истраживачима проблема није јасно, међутим, биолошки рат је дефинитивно већ у току. Рат кога с ким - нећемо упирати прстом, јер слепи ионако неће видети прст, а они који нису ментално заостали и без прста ће све видети. Дакле, према поменутом старцу, сада јер у току геолошки рат који је започет на врхунцу биолошког рата.

 Да ли су ове поплаве изазвали ванземаљци, да ли иза њих стоји нека врста ХААРП-а или су неки зли „магови“  створили кишу / сушу - ми то не знамо. Међутим, највероватније ће се природне катастрофе наставити све док се не претворе у вулканске ерупције и земљотресе, који ће постати тотални и свеприсутни - то јест, пророчанство се мора обистинити. И тек – очигледно - на врхунцу свих ових климатских и геолошких катастрофа, Трећи светски рат ће морати да започне, па пратимо развој догађаја.

 

По материјалу са "Биг оне"

Приређивач: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.