header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Почела сајбер пандемија? – глобалисти припремају потпуно искључење Интернета
Почела сајбер пандемија? – глобалисти припремају потпуно искључење Интернета Штампај Е-пошта
субота, 24 јул 2021

halturnerradioshow.com: Прекид рада система домена DNS започео је у четвртак око 11:00 по средњеевропском времену. DNS делује као телефонски именик на Интернету, преводећи имена веб сајтова у IP адресе. Ако DNS систем закаже, нико неће моћи да приступи веб сајту под његовим именом!

Проблем можда долази од компаније за испоруку садржаја Akamai Technologies. У изјави компаније каже се: "Свесни смо новог проблема са услугом Edge DNS. Активно истражујемо проблем. Ако имате питања или имате проблема са овим проблемом, обратите се техничкој подршци компаније Akamai. У циљу уштеде времена, пружамо вам најновије доступне информације које се могу мењати, исправљати и ажурирати. "

По подацима Downdector, неки од главних веб сајтова са којима постоје проблеми и прекиди укључују PlayStation Network, Fidelity, FedEx, Steam, UPS, Airbnb, Home Depot и Amazon.

 


 

Нема информација да ли су проблеми или грешке међусобно повезани, али свакако је јасно да се нешто скривено догађа.

Чини се да су се сви проблеми и грешке на горе наведеним веб локацијама појавили око 11: 15-11: 30 ујутро по источном времену. Овај масовни испад Интернета догодио се само две недеље након завршетка симулације Cyber Polygon  2020 о  сајбер пандемији“, и то наводи на размишљање...

Коментар Редакције The Big The One: Систем имена домена је свјатаја свјатих Интернета и он на њему почива. Званично, корени DNS сервера налазе се негде у подземљу, у планинама Колорада, и физички су заштићени чак и од нуклеарног удара. Штавише, нико споља није у стању да их хакује - такав прекидач још увек није рођен да разбије технологију „браће по уму“.

Међутим, са серверима који су ниже у хијерархији, већ све може бити, јер се налазе у обичним дата - центрима. Другим речима, неки озбиљни људи способни су да поремете рад ових центара. А судећи по томе што су се урушиле само адресе свих познатих компанија, говоримо о серверима у неком обичном, мада врло престижном, дата центру. Односно, месец још није пао и планине Колорада нису бомбардоване.

Међутим, ситуација је врло необична. За хаковања традиционално јако ударају у главу, али за ДНС хаковање углавном откидају главу, па то дефинитивно нису покушавали да ураде хакери, већ нека врста државног система. Или је систем глобални, што је у принципу иста ствар. Стога ће прича можда ускоро имати наставак.

Дакле, ако држава стоји иза напада, ускоро ћемо видети како се електране, возови, банкарски систем и све генерално зауставља у овој држави. Или, ако су напад извели глобалисти, заустављање свега и свачега може се поновити на глобалном нивоу, па пратимо развој догађаја.

Поред тога, ови тајни суперсервери DNS, сакривени у планинама, у рукама су управо представника светске антихристове владе који су свету обећали сајбер пандемију, па зато они могу са њима да раде шта год им треба...

 

Приређивач: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.