header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Па зар је могуће?! - у Тетову умро пацијент иако је био вакцинисан против короне
Па зар је могуће?! - у Тетову умро пацијент иако је био вакцинисан против короне Штампај Е-пошта
четвртак, 29 јул 2021
          У болници у Тетову је преминуо 62-годишњи пацијент који се заразио ковидом, иако је примио две дозе вакцине "синофарм", објавили су данас локални медији.

Руковидилац Ковид центра у Тетову Гзим Нуредини је рекао да је преминули пацијент другу дозу вакцине примио 6. јула, али је истакао да је има три тешке хроничне болести.

Према његовим речима, "ради се о 62-годишњем пацијенту који је имао хроничну бубрежну инсуфијенцију, висок крвни притисак и кардиомиопатију".

Вакцинисан је 6. јула вакцином "синофарм". Примљен је са тешком клиничком сликом и због других коморбидитета је јуче преминуо. После вакцинације свакако може да се деси инфекција. При имуном одговору на вакцинацију можда имунолошка одбрана није била комплетна или код овог пацијента због хроничних болести није могао да се креира имуни систем против ковида 19", рекао је Нуредини.

 

Извор: "Бета"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 29 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.