header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Евсевије Петровић: Графен - жиг звери; додатна фуснота
Евсевије Петровић: Графен - жиг звери; додатна фуснота Штампај Е-пошта
четвртак, 29 јул 2021
        Ово накнадно созерцање односи се на недавни текст „Вакцинација, ујед Звери“ (http://borbazaveru.info/content). Текст сам писао на брзину, журећи да што пре објавим ново откриће односно материјални доказ о томе чиме сатанисти „вакцинишу“ човечанство, па је један значајни детаљ изостао из анализе – етимолошки детаљ (гр., етимон, истински - етимо-логео, открити истинско значење речи) који својим смислом додатно потврђује да је у питању харагма, жиг Звери.

Наиме, као и све друго у „теорији завере“ коју живимо, ни реч графен није случајна – јер не постоји случајност у царству свесмисла.

Графен, нано дериват графита, је од грчког графо, писати, уписати (и пописати – јер у питању је инвентаризација стоке кнеза овога света!), урезати; и стари облик грапсо који је од корена греб, старосрбског гребсти, угрепсти, угравирати...

Графен је дакле име које је Сатана унапред дао своме невидљивом мастилу, којим данас у невидљивом вакциналном био-електронском жигу жигоше своје.

Да нико нема оправдања да „није знао“.

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 30 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 75 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.