header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Ново залагање за антихристову вакцинацију палог грчког митрополита Серафима пирејског
Ново залагање за антихристову вакцинацију палог грчког митрополита Серафима пирејског Штампај Е-пошта
четвртак, 05 август 2021

 Митрополит пирејски Серафим, говорећи на грчкој телевизији Мега ТВ, детаљно је говорио о раду „Фондације за гостопримство и бригу о старијим особама“ која се налази у тој области.

Поред тога, разматрано је питање вакцинације: „Сви корисници су вакцинисани, а особље установе - 98%“.

Митрополит је као сраман осудио скуп противника вакцинације, истичући: „Они су користили крст и заставу против коронавируса. Људима је потребно духовно пробуђење. Имамо око 5 милиона вакцинисаних. Било је неколико нежељених ефеката, али с друге стране, имали смо 12.500 смртних случајева. На ваги су људски животи!"

Митрополит Серафим Пирејски: некада један од чувених ревнитеља вере и антиекумениста, а сада отпадник - ревнитељ антихристовог коронаверја

(овде:)

Резимирајући своје излагање, додао је: „Вакцинација је пробој у науци. Нема потребе да је демонизујемо. Свети Синод и Архиепископ су лично одлучили да покрену питање вакцинације“.

Подсетимо, и међу свештенослужитељима и црквеној јерархији има неслагања. Неки не пуштају вакцинисане у храм Божији, тврдећи да су то антихристи, „па чак и људе са маскама“, док друга половина инсистира на неодложној свеопштој вакцинацији.

Генерално, свако мора сам одлучити о овом питању. И што пре то боље.

 

По материјалу са: rua.gr

Приређивач: "Борба за веру"

 

Повезани текстови:

 - Незаустављива отпадија Грчке цркве 

- Уредништво: Пао и чувени ревнитељ Православља митрополит пирејски Серафим (фото-видео) 

- Дакле, Серафиме, и ти? 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 05 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 69 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.