header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Жиг Антихриста на нашим храмовима – дешифровање QR- кода Штампај Е-пошта
понедељак, 09 август 2021

 Протестно писмо са Свете Горе - QR- код на документима за идентификацију и у општежићима

Документи који дозвољавају кретање и боравак људи на Светој Гори већ неколико година имају QR-код. И тек сада се мали број житеља Свете Горе узнемирио због ове чињенице и написао протестно писмо. Ова страница њиховог сајта наводи, између осталог, следеће:

„Након толико борби свештенства, монаха и лаика против електронских идентификатора, то је неприхватљиво и некомпатибилно са савешћу већине монаха и многих посетилаца.

Ово је систем електронског читања документа који човек прима (у овом случају дозвола за улазак). На броду, очигледно, запослени има списак оних којима је дозвољено да уђу у Свету Гору у машини за читање и уместо да својим оком провери да ли је име на одобреној листи, машина аутоматски чита QR-код, декодира име и проверава да ли постоји име на листи. Пошто је ово еволуција традиционалног бар кода, то значи да Света Гора, при његовом коришћењу, улази у еру електронске контроле...“


ЖИГ АНТИХРИСТА НА НАШИМ ХРАМОВИМА

Међутим, из овог писма Светогораца види се они не знају шта, заправо, значи QR-код, мада то ретко ко и зна – па доносимо анализу његовог скривеног – кабалистичког и антихришћанског значења. Иначе, у Русији већ неколико година уназад  QR-кодове, који у себи садрже број Антихриста 666 – стављају на храмове, а од недавно су то почели и код нас у Србији.

ДЕШИФРОВАЊЕ QR-кода – три квадрата означавају – 666!

Доња слика приказује распоред три квадрата постављена у три угла сваког QR-кода:


Сваки квадрат се састоји од два квадрата:

1) унутрашњи од 9 квадрата

2) спољни од 24 квадрата по ободу

9+24=33, 3+3=6

Према кабалистичкој нумерологији, коју су слуге антихриста користиле у развоју QR-кода, сваки од три квадрата означава број 6. Као у бар-коду ЕАН -13, три двоструке пруге значе - 666, тако и у QR-коду, три црна квадрата у угловима QR-кода значе - 666.

Растојање између "унутрашњег" квадрата и "спољног" поставља интервале за читање информација у самом коду по хоризонтали и по вертикали.

Као и у бар-коду, прве две уздужне пруге представљају интервал за читање целог бар-кода, а последње - завршавају алгоритам читања, тако и у па у QR-коду квадрати играју улогу „кључа“ за читање уграђених информација унутар самог QR-кода…

 

А у Србији и Русији постоје храмови "жигосани" QR-кодовима…

Манастир Раковица "жигосан" жигом Антихриста

 

 
 


 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Извор: "Борба за веру" / "Москва Трећи Рим

Последњи пут ажурирано ( уторак, 10 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.