header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Нови модел патика Converse са сатанистичким пентаграмом
Нови модел патика Converse са сатанистичким пентаграмом Штампај Е-пошта
среда, 11 август 2021
          Након пуштања у промет патика са сатанским симболом, многи љубитељи познатог спортског бренда одлучили су да га напусте.

Нове патике Converse с пентаграмом разочарале су и узнемириле многе Американце, преноси The Christian Post.

Модел, који је пуштен у продају крајем јула, развијен је у сарадњи са дизајнером Риком Овенсом, чији бренд DRKSHDW у свом логотипу има сатански симбол.

 „Оставите конвенционалност по страни са TURBODRK Chuck 70, који је израдио један од највећих модних побуњеника. <...> Естетика је разбијање формалности - прихватање традиционалне структуре, а затим њено рушење. И ово је само почетак за Converse x DRKSHDW», како су нове патике представљене на званичној  страници Converse на Инстаграму.

Патике с пентаграмом су разочарале и узнемириле многе љубитеље бренда.

 „То је тужно, одрасла сам у Converse, али видећи овај сатански маркетинг, нећу куповати обућу од њих. Нека би вам Бог помогао!" - написао је један од корисника интернета.

Већ је било доста сличних коментара испод поста Converse. Корисници примећују да је бренд показао своју "праву страну" и питају: "Сатана је завладао овим налогом?"

Сам дизајнер Рик Овенс је објаснио да већ дуго користи пентаграм у свом логотипу. Према његовим речима, ова симболика „односи се на алтернативни систем, а то подразумева отвореност и саосећање, <...> разматрање животних система који могу бити нестандардни. Дакле, ово нас доводи до чињенице да смо толерантнији према другим системима, што је, по мом мишљењу, добро. "

Раније смо већ објавили да је на захтев фирме Nike суд у САД забранио продају „сатаниних патика“ с пентагамом и капљицом људске крви у ђону (овде:).

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 12 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.