header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Још само две седмице за спас српске деце!
Још само две седмице за спас српске деце! Штампај Е-пошта
петак, 20 август 2021

 ЗАХТЕВ ЗА ИЗЈАШЊЕЊЕ ИЗАБРАНОГ ЛЕКАРА – ПОСТАВЉЕНОГ ЛЕКАРА МАЛОЛЕТНОГ ЛИЦА

МИ, ДОЛЕПОТПИСАНИ РОДИТЕЉИ и ЗАКОНСКИ ЗАСТУПНИЦИ НАШЕГ МАЛ. ДЕТЕТА (име презиме, адреса ЈМБГ родитеља и детета) ИНСИСТИРАМО...

ДА СЕ ОВАЈ ЗАХТЕВ ОДМАХ НАКОН ПРИЈЕМА У НАДЛЕЖНИ ДОМ ЗДРАВЉА ИЛИ ШКОЛУ КОЈУ ПОХАЂА ДЕТЕ, УПИШЕ У ЗДРАВСТВЕНИ КАРТОН НАШЕГ МАЛ.ДЕТЕТА (У ПИСАНОЈ И ЕЛЕКТРОНСКОЈ ФОРМИ), ПА НАПОМИЊЕМО ДА ЋЕМО НАКОН ПОТВРДЕ ПРИЈЕМА УПУЋЕНОГ ЗАХТЕВА, КОЈИ ЋЕМО ПОСЛАТИ УЗ тзв. ЖУТУ ПОТВРДУ и тзв. РОЗА ПОВРАТНИЦУ, ТРАЖИТИ ПРОВЕРУ ДЕЧЈЕГ КАРТОНА И ПРОВЕРУ УПИСА САДРЖАНОГ У ОВОМ ЗАХТЕВУ.

Ми, долепотписани родитељи и законски заступници нашег малолетног детета – (сви подаци оца, мајке и детета са свим матичним бројевима и адресом), захтевамо од изабраног или постављеног лекара за школу коју похађа наше мал.дете, да се изјасни у вези са:

Упутством за вакцинацију новим експерименталним третманом лекова – медицинских средстава за лечење болести Cov19, које се налази на званичној страници Мин.Здравља РС и у којем се тврди да је лек – ТЕХНОЛОГИЈА mRNA (PFIZER, MODERNA , ASTRAZENECA, JONSON-JONSON, SPUTNIK V, SINOVAC, SINOPHARM) само УСЛОВНО ОДОБРЕН за употребу на теритoрији РС, будући да се тестирање ове технологије завршава 2023-24. године, као и на основу „ИНФОРМАТОРА ЗА ВАКЦИНИСАНА ЛИЦА И ЊИХОВЕ СТАРАТЕЉЕ“ с обзиром на чињеницу да у истоименим упутствима СЗО, прихваћеним од АЛИМСА (Агенције за лекове и медицинска средства Србије) и Министарства здравља, стоји да се овај лек (тј . нова технологија која се први пут у свету примењује) и даље НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕ за употребу над децом.

Упозоравамо и указујемо да у поменутом упутству АЛИМСА на страни 9 пише да се оваква „вакцинација“ може ОДБИТИ, док су на странама 9, 11... наведени нежељени ефекти и могуће последице услед „вакцинације“, а такође предочавамо да је PFIZER лек-“вакцина“, према податку са истоимене странице, намењена искључиво за лица старија од 16 година.

Наведени нежељени ефекти и последице примене ове нове технологије јесу: бол, отицање, умор, главобоља, језа, бол у зглобовима, пролив, висока температура, црвенило на месту убода, мучнина, повраћање, већани лимфни чворови, малаксалост, несаница, алергијске реакције, парализа, према новим америчким истраживањима срчане дисфункције, и тешка алергијска реакција са смртним исходом. Додајемо такође, да сва светска истраживања показују да НОВА ТЕХНОЛОГИЈА убризгавања SPIKE протеина из датих „вакцина“ НЕ СПРЕЧАВА ни заразу, нити трансмисију заразе, па постављамо питање чему она служи. Напомињемо и то да сва светска истраживања показују да ДЕЦА НИСУ УГРОЖЕНА КАТЕГОРИЈА.

Изричито и неопозиво тражимо да нам изабрани постављени лекар да гаранције на посебном писаном формулару са факсимилом, личним потписом и печатом, писано образложење у којем ће гарантовати да наше дете неће имати било какве нуспојаве и штетне ефекте, под претњом материјалне и кривичне одговорности.

Овим захтевом стриктно напомињемо да кривични Законик РС прописује кривично дело ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ прописан чланом 371 КЗ, а који је у сагласности са Законом о потврђивању РИМСКОГ СТАТУТА МЕЂУНАРОДНОГ КРИВИЧНОГ СУДА, а који закон императивно забрањује било коју врсту имунитета било ког лица у било којој земљи која је ратификовала ову Конвенцију што је случај и са РС, тако да сваки лекар појединачно и ЛИЧНО, без икаквог имунитета, одговара за своје предузете поступке

У Београду, 16.08.2021

Својеручни потпис родитеља (адреса и ЈМБГ)

https://www.facebook.com/milan.bosika

Последњи пут ажурирано ( петак, 20 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Редакцијо "Србин.инфо", апелујемо на вас да потписујете извор кад преузимате материјале са "Борбе за веру"!

"Борба за веру" је извор објаве "Протокол лечења др Владимира Зеленка" на српском језику (овде:) коју смо преузели и превели са сајта др Зеленка (овде:)!

Већ смо вам се раније два пута обраћали на мејл поводом непотписивања наших прилога, и нисте нашли за сходно да нам на мејлове одговорите! Зато вам се сада обраћамо овим путем.

Још једанпут: апелујемо на вас да испуните основно информативно правило за преузимање (наших) прилога - навођење извора.

Желимо вам свако добро од Господа и успех у раду.

Уредништво „Борбе за веру“

+ + +

Строго забрањујемо преузимање материјала са „Борбе за веру“ у циљу њиховог публиковања у клиповима на „Јутјубу“ без нашег претходног одобрења.

(Детаљније овде:)

+ + +

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

"Борба за веру" на "Рутјубу":

 
На канал ући кликом на слику или овде:
+ + +
 
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.