header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Шта су Јапанци пронашли у вакцинама "Модерне"?
Шта су Јапанци пронашли у вакцинама "Модерне"? Штампај Е-пошта
субота, 28 август 2021

 Јапан:

Повучено 1,63 милиона доза вакцина Модерна због „страних материјала“ у ампулама

           Извештаји о контаминацији дошли су из осам вакцинационих центара у пет јапанских префектура, а присуство стране материје потврђено је у 39 ампула

Јапан обуставио употребу 1,63 милиона доза вакцине против корона вируса компаније Модерна. Откривено да се у појединим ампулама налазе „страни материјали“.

Министарство здравља Јапана саопштило је да је добило извештаје из неколико центара за масовну вакцинацију у којима се наводи да је откривено да се у појединим неупотребљеним дозама вакцине налазе Модерна „страни материјали“.

Јапански произвођач лекова Такеда фармасјутикал, која је задужена за дистрибуцију и продају Модернине вакцине у тој земљи, саопштила је да из предострожности обуставља употребу око 1,63 милиона доза произведених у истој производној траци, преноси Кјодо.

Министарство здравља и та компанија наводе да још морају да проуче извештаје о евентуалној нарушеној безбедности вакцине.

Како је речено из Министарства, Модерна је обећала да ће покренути истрагу, преноси Танјуг.

Извештаји о контаминацији дошли су из осам вакцинационих центара у пет јапанских префектура, а присуство стране материје потврђено је у 39 ампула.

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

Извор: "Спутњик"

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 29 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.