header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Алесандро Мелузи (обраћеник у Православље) шокирао Италију и међународну јавност!
Алесандро Мелузи (обраћеник у Православље) шокирао Италију и међународну јавност! Штампај Е-пошта
четвртак, 09 септембар 2021

 "Политичари и чиновници, VIP-персоне, вакцинишу се имитаторима вакцина. Они су то предлагали и мени!“

 «Такав је наш век: слепе воде безумници»

Вилијам Шекспир, «Краљ Лир» (1609)

Алесандро Мелузи, професор више универзитета, психијатар, форензичар, филозоф, писац, политичар (посланик и сенатор за два парламентарна сазива)... шокирао је Италију и међународно јавно мњење!

 Говорећи на манифестацији под називом „Активно здравље“ у Сан Марину, Алесандро Мелузи није штедео на речима: „Политичари и ВИП особе убризгавају супстанце које само имитирају вакцине (плацебо). Понудили су и мени!"

Говорећи током догађаја (погледајте видео снимак са одломком из Мелузијевог говора: «Da una certa sfera social in su i vacini sono falsi, l'hanno proposto anche a me» овде:)  о лукавој промоцији „чудотворног серума“, такође је истакао:

„Одређена друштвена сфера и кругови изнад ње снабдевају се имитационим вакцинама. А само несрећни „мали људи“ из обичног народа требало би да буду ти заморчићи на којима се тестира генетски серуми, који не доноси никакву корист. Данас је у Израелу и Великој Британији, као и у Европској унији, забележено хиљаде смртних случајева и скоро два милиона случајева са нуспојавама, од којих је 50% озбиљно, према званичним подацима из Европске уније."

Алесандро Мелузи такође примећује: „Ова пракса је без преседана и веома је озбиљна; таква дела треба кривично кажњавати, јер су те „привилеговане групе“ биле свесне да примају лажну вакцину, са пуним уверењем да ће моћи да избегну било какве штетне последице, па чак и смрт.

Али још је озбиљније то што се ове привилеговане групе, које на себи нису пробале експерименталну вакцину, појављују на телевизији како би увериле грађане да је вакцина "безбедна и ефикасна", потврђујући то чињеницом да су и они вакцинисани (фиктивно), и на тај начин одобравају увођење „зелене пропуснице“, потврде о вакцинацији (Green pass), коју свакако имају. Органи за спровођење закона дужни су да спроведу свеобухватну истрагу у најширем могућем обиму“.

Срећом, у Грчкој политичари и „научници-стручњаци“ који говоре на телевизији имају „покриће“ и готово их је немогуће процесуирати. Исто се односи и на црквене архијереје, ауторитативне новинаре и тако даље: они ни на који начин не могу постати жртве таквих монструозних поступака, будући да је у овом тренутку код нас већ формиран национално-верски и политички фронт за масовну вакцинацију и мере „санитарног апартхејда" и дискриминацију која је надмашила чак и нацисте... наводно за наше добро. Јована Ипсиланди је врло тачно приметила: "Половина становништва земље је прогоњена, и неће бити обраћени: неће се повиновати одлуци фашистичке команде!"

Никос Клицикас

П.С. 

Алесандро Мелузи рођен је у Напуљу 1955. године. Дипломирао је медицински факултет, по специјалности - хирург, у различито време био је члан Комунистичке партије Италије, Италијанске социјалистичке партије, а такође је био и члан десничарских партија. Која је главна карактеристика његове биографије коју званични извори не спомињу? Чињеница да је до 2003. био члан „Велике ложе Истока“, али се касније одрекао масонства и прихватио Православље.

Са његовим делима може се упознати овде:

https://www.alessandromeluzzi.com/

Списак његових академских курсева на различитим универзитетима:

Docente titolare del corso di Psicologia di Comunità, Laurea Magistrale – Facoltà di Psicologia, Università Salesiana di Roma, sede di Torino – IUSTO.

Docente incaricato di Psichiatria forense – Master in Scienze Criminologico Forensi, Università Sapienza di Roma.

Docente incaricato di Comunicazione in Salute Mentale, Università degli Studi di Cagliari.

Docente del Master specialistico in Victim support counseling e Scienze vittimologiche, Dipartimento Culture, Politica e Società, Università degli Studi di Torino.

Direttore Master di II Livello in Criminologia e Diritto Penale – Analisi Criminale e Politiche per la sicurezza urbana – Unicusano Roma.

Direttore Dipartimento di Criminologia e Psichiatria Forense – Università UNIMEIER – Università di Medicina Integrata Economia e Ricerca.

Docente Master di I Livello in Criminologia, Psicopatologia Criminale e Politiche per la Sicurezza Sociale – Università degli Studi della Campania Luigi Vanvitelli.

Docente Master di II livello in Criminologia – Università LUMSA.

Direttore scientifico presso la Scuola di Umanizzazione della Medicina, Regione Piemonte.

Direttore scientifico e docente presso l’Istituto di Psicoterapia Analitico Esistenziale I.P.A.E.M. (ric. MIUR 2013).

Presidente dell’Università Europea del Mediterraneo, Centro collaboratore OMS per Human Rights in Mental Health.

Già docente incaricato di Psiconeuroendocrinologia, Università degli Studi di Torino (1988–1994).

Già Direttore del Master in “Counseling e Terapie Brevi”, Università di Stato di San Marino (1997–2001).

Già docente di Salute Mentale del Corso di Laurea in Scienze Infermieristiche, Università degli Studi di Torino (2001–2007).

Già docente di Genetica del Comportamento Umano, Scuola di Specializzazione in Psicologia Clinica – Università di Siena (1998–2008).

Già docente di Psichiatria clinica del Corso di Laurea in Terapia Occupazionale, Università Cattolica del Sacro Cuore di Roma – Sede di Moncrivello (VC), (2001–2009).

Già docente incaricato di Psichiatria Forense – Master in Scienze Criminologiche applicate all´Investigazione, Università Europea di Roma (2012–2014).

Già docente del Master di primo e secondo livello in Analisi comportamentale e Scienze applicate alle investigazioni, Link Campus University di Roma (2014–2017).

Membro ad honorem Comitato Scientifico e Presidente Settore Criminologico Comitato di indirizzo Master in Criminologia – Università LUMSA.

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

Превод са руског и приређивање: «Борба за веру»

Извор: https://tasthyras.wordpress.com/

Преузето са: «Трость Скорописца»,

Последњи пут ажурирано ( петак, 10 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.