header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Стефан Каргановић: Америчка деца показују пример српској деци (и њиховим престрашеним родитељима) Штампај Е-пошта
недеља, 12 септембар 2021

 Кампања да се, и мимо воље родитеља, српска нејач подвргне суровом пандемијском режиму у Србији узима маха, а  почетак нове школске године најављен је као симболична преломна тачка.

Не обазирући се чак ни на препоруке већ дубоко компромитоване „Светске здравствене организације,“ да је непотребно вакцинисати децу узраста испод 15 година, и игноришући научне студије из света и свима доступне званичне статистике које доказују опасност по децу од пелцовања непознатим и неиспитаним супстанцама, шарлатанска српска „струка“ води кампању дезинформације и застрашивања. У ту кампању, на срамоту савесних лекара, укључило се и „Удружење педијатара Србије“ изјавама где се тражи масовна вакцинација деце и, без икакве научне аргументације, исмејавају се они који се томе противе.

Подразумева се да је једна од компоненти те кампање, коју је исламски ауторитет шеик Имран Хосеин недавно оценио као „монструозну,“ и очекивање да ће деца школског узраста на часовима по неколико сати дневно носити за заштиту од вируса бескорисне маске и гушити се од недостатка кисеоника и удисања карбон диоксида.

„Стручњаци“ корумпираног система, за које се оправдано сумња да су на платном списку фармацеутских предузећа и да им је задатак да својим обмањујућим саопштењима и дрским претњама допринесу пословном обрту својих налогодаваца, већ недељама пред отпочињање школске године таргетирају децу као релативно најрањивију и до сада највећу демографску скупину још увек неизложену масовној „вакцинацији“. Поред захтева, непоткрепљеног било каквим научним доказима, да се школска деца вакцинишу, они у истом пакету траже да током боравка у школи деца буду изложена тортури и штетним последицама вишечасовног ношења маски.

У Сједињеним Државама слични захтеви су на неколико места доживели фијаско. Уставни систем те земље омогућава гувернерима и законодавцима појединих савезних држава да забране принудно пелцовање малолетника и безразложно ношење маски у школама, и у многим државама такви закони су већ на снази. Тамо где још нису, родитељи и деца се снажно супротстављају штетним директивама државних органа на разним нивоима, од савезног до локалног, који као и у Србији покушавају да наметну опасне мере ради увећања профита својих фармаколошких спонзора.

Овај видео клип неуспелог покушаја у једној америчкој школи да се деца натерају да носе маске шаље снажну поруку српској деци и српским родитељима да је телесни интегритет нешто што се без колебања мора по сваку цену бранити. Видевши одлучност малишана и родитеља који су их пратили, на почетку видеа посматрамо шерифа који се без борбе повлачи и изјављује присутнима да „никога неће терати да носи маску“. После натезања са директором и његовим помоћницима на улазу у школску зграду, деца су одлучила да једноставно игноришу њихове апеле да ставе маске и ушла су у школу без маски, одгурнувши маскираног и беспомоћног директора у страну:

https://www.bitchute.com/video/mY0NBqU5yfAh/

Ово је пример српској деци како треба да се одвикавају од научене беспомоћности и шта треба да раде свуда где би школске власти покушале да их силују наметањем маски и убризгавањем потенцијално опасних „вакцина.“

Довољно је да откажу послушност и да са подршком својих родитеља, као њихови амерички вршњаци, силеџијама кажу „не“.

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 12 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.