header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Сатанисти у америчкој држави Њујорк деци од 2 године набијају маске
Сатанисти у америчкој држави Њујорк деци од 2 године набијају маске Штампај Е-пошта
петак, 24 септембар 2021

 Недавно „устоличена“ гувернерка Њујорка Kathi Hochul увела је обвезу ношења маски за децу у државним вртићима почевши од 2 године.

Hochul је на Твитеру објавила како се њена одлука о ношењу маски односи на све, без обзира на статус вакцинисања појединаца. Једино изузеће су они који медицински не могу да поднесу ношење маске.

Оправдање за своју одлуку, очито високо рангирана сатанистичка „свештеница“, налази се у томе да ће успорити ширење делта варијанте вируса, као и да ће допринети поновном отварању економије.

Replying to @GovKathyHochul
These universal mask requirements apply to anyone medically able to tolerate wearing a mask, regardless of vaccination status.
We all want the pandemic to be over. We all want to keep our kids safe. We have the power to do it. Let's get it done.
258
See the latest COVID-19 information on Twitter

 

Колаборационистички медији, попут Buffalo Nevs-a, оправдавају одлуку гувернерке Hochul и кажу како су њезине радње повезане с covidom „паметна ствар коју морамо учинити, те да намера није диктаторска, већ има за циљ спасити животе.“

Сатанизам је очито добио велики замах широм САД-а, па и света, а омогућио му је људски страх, лаковерност и глупост.

Они “само раде свој посао”

Ви, који још увек вјерујете да се ради о заштити људског здравља, активни сте саучесници у овом највећем злочину у људској историји! Време буђења давно је истекло! Нема више времена за приче о страху, смрти и заштити других! Време је за акцију!

Apage satanas!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Извор: "Провери.хр"

Последњи пут ажурирано ( петак, 24 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.