header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Породица Ђоковић лови српску децу и омладину за секту гуруа Моханђија
Уредништво: Породица Ђоковић лови српску децу и омладину за секту гуруа Моханђија Штампај Е-пошта
среда, 22 септембар 2021
       Јелена Ђоковић, на свом „Инстаграм“ профилу, обнародовала је своју посету манастирима на Косову и Метохији, у оквиру „ходочашћа“ три фондације - "Ђоковић", "Дивац" и "Моханђи" - које је организовала Ана Дивац. У тури су – између осталих -  били и Владе Дивац и његова супруга. Као о великој сензацији, о томе су известили сви домаћи дневни листови.

Ј. Ђоковић је своје пратиоце информисала о побожном делу ходочасника - да су „сви они упалили свеће за живе и упокојене, за здравље и мир у сваком манастиру и цркви коју смо посетили“ (као да то није нешто што се подразумева?), сви „дарови, загрљаји и осмеси“ су им били „из срца“, али је посебно истакла: „Волим и захвална сам што је и Моханђи кренуо са нама и одао поштовање нашим светим местима и нашој традицији и култури, па ће тако сви људи који њега прате научити о нашој историји и коренима“. Неће се, дакле, научити нашој Православној вери, него култури, традицији, историји и коренима  - речено у беспрекорном њуејџерском стилу и духу.

Моханђи са својиm секташима у српској светињи

Такође је нагласила: „Носим једну врло моћну поруку, коју сам снажно осетила баш захваљујући дубоким разговорима са Моханђијем и људима који су били с нама на нашем ходочашћу.

Љубазан дочек сина сатане у српској светињи

Ко је Моханђи, ког је Јелена Ђоковић довела у српске светиње, и који ју је надахнуо уместо благодати која у тим светињама обитава и делује?

Секташи лове душе српске деце:

Фондације "Ђоковић", "Дивац" и "Моханђи" деле поклоне српској деци у Великој Хочи - уз поклоне иде и секта

Моханђи је рођен 23. фебруара 1965. године, у Палакаду, у Керали, Индија.  Пролазећи кроз образовање, посао и лични живот, стигао је до Муската, на Блиском Истоку, као радник у једној нафтној компанији.

До 2000. године, све му је ишло глатко. Али онда су започели потреси. Изгубио је вољено дете, ћерку Аму, у страшној саобраћајној несрећи. И ту није био крај. Убрзо након тога, брак му се распао, изгубио је сав новац, пропале су му инвестиције, остао је без имовине у Индији и иностранству, и на крају је изгубио и посао.  Одједном, нашао се у безизлазној ситуацији. Уз све то добио је болну инфекцију коже, која је на врелом сунцу Блиског Истока била скоро неподношљива. Вратио се у Индију. Хималаји су постали његов други дом и пронашао је утеху у мудрости и безусловној љубави Учитеља, који су отворили његове унутрашње канале у потпуности. У току тог периода, догодило му се снажно “Шива искуство”. Шива је, иначе, једно од три највећа божанства у Индији. Симболи Шиве су бик Нанди и мушки полни орган Линга.

У фебруару 2007. године, Моханђи је постао „просветљен“, „свети пепео (вибхути) почео је да излази из врха његове главе, полако падајући низ тело, стоји у његовој биографији. Његови опрелешћени следбеници, описују његово демонијачко стање на следећи начин:

У Дататреyа традицији се каже да када  свети пепео изађе из сахасрааре (темене чакре), то је знак да су последњи остаци карме исцрпљени. Поред тога што му је излазио вибхути на глави, он је почео да сија, снажна светлост је долазила из њега, пробијајући његово тело  и одећу. Тело му је постало транспарентно, а очни капци су добили златну боју, док му се свест проширила до неописиве мере.  Осетио је да све постоји у њему.

Не знам колико дуго сам постојао у таквом стању”, прича Моханђи,  али „све што сам чуо после неког времена био је глас свамија који се обраћао осталим људима из ашрама: “Шива је овде! Дођите брзо. Понесите камере!””


Од тада, он је почео да се креће између различитих нивоа свесности, примајући вођство од Узвишених Мајстора.  У току једне такве комуникације, невидљиви глас се јавио и медитација “Моћ чистоте” била је предата Моханђију. У почетку, он није знао шта да ради са тим, а онда му је речено: “Мораш да подучаваш”. И Моханђи приступа делу.

2007 године оснива своју фондацију. Његови следбеници међусобно су се повезали са жељом да очувају, увећају и поделе његова учења како би што више душа могло да их искористи за свој духовни развој“, односно да што више људи увуку у његову секту.

Моханђи фондација је до сада званично регистрована на три континента, где има следбенике у више од 17 земаља, одржава  - како кажу - на хиљаде бесплатних медитација, ритритова и програма, и тако дотиче милионе живота.

Моханђи са групом својих следбеника из Србије; кажу да их је у Србији 5.000

На Моханђијеве медитације – говори он и његови следбеници - су добродошли сви и свакоме је пружена подршка, без обзира на културу, религију или било коју другу припадност тих индивидуа.

Екуменизам пар екселанс!

Шта је најбољи лек за карму?“ – питали су Моханђија.

Задовољење жеље“, - одговара он.

Један од највећих сатаниста свих времена, Алистер Кроули, рекао је исто то само на мало другачији начин: „Чини шта ти је воља и то нека ти буде једини закон".

Шта ствара карму?

 Неиспуњене жеље, наслеђене навике и жеље, накупљене навике и жеље, друштвена приморавања, везивања и њихови преостали утисци, остатак предака, итд.“, одговара Моханђи.

Док Православље учи уздржању и задобијању истинске слободе поштовањем Заповести Божијих, Моханђи проповеда сатанистичку сведозвољеност.

"...Па ће тако сви људи који њега прате научити о нашој историји и коренима“, каже Јелена Ђоковић, док њен учитељ Моханђи саветује управо супротно - брисање „остатака предака“, јер се тако брише карма.

Носилац Ордена Светог Саве Првог степена

И тако ови назови Срби и назови православци, односно „елита“ Новог светског поретка, под плаштом своје њуејџерске квазирелигиозности и хуманитаризма афирмишу сатанизам међу младим српским нараштајима. А све то уз громогласну подршку екуменистичко-новотарског врха Београдске патријаршије, која је – не заборавимо – Новаку Ђоковићу доделила Орден Светог Саве првог степена. И благосиља боравак и љубазно дочекује великог сатанистичког жреца Моханђија и његове саслуженике у српским светињама на Косову и Метохији.  Јер, за неке људе паре никад нису прљаве, је л те?, - о чему сведочи и следећа фотографија:


 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

Повезани текстови: 

-Носилац ордена Светог Саве првог степена медитирао на "босанским пирамидама" 

-Ђоковићи чланови секте „Фондација еспато“ којом руководи гуру Пепе Имаз 

- Сатанисти Новак и Јелена Ђоковић увели будистичку медитацију у вртиће и школе у Србији (видео) 

Још пре 5 година ми смо рекли чији је он и коме служи 

1. Уредништво: У ког Бога верује Новак Ђоковић?

- Новак Ђоковић хиландарски крст заменио фенг-шуи аметистом 

2. У ког Бога верује Новак Ђоковић (још једанпут): "Ум чисто небо, мисли су облаци"

3.  Љубодраг Дуци Симоновић: Навијање за Ђоковића је давање подршке џелатима човечанства

4.  Уредништво: Фалични деманти митрополије црногорско-приморске

5.  ВИП православци – папин прстенлија Амфилохије и Новак Ђоковић

6.  Носилац Ордена Светог Саве првог степена у папином дресу (фото)

7.  Опет о случају Новака Ђоковића

8. Писмо из Бања Луке

9. Највише одликовање Српске Цркве Новаку Ђоковићу

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 24 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.