header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Признали! – извршни директор „Фајзера“ каже да неће бити „нормалног живота“ без редовних вакцинација
Признали! – извршни директор „Фајзера“ каже да неће бити „нормалног живота“ без редовних вакцинација Штампај Е-пошта
среда, 29 септембар 2021

 Извршни директор фармацеутског гиганта Pfizer каже да ће се нормалан живот вратити у року од годину дана, али не и за оне који немају редовне вакцине против COVID-19.

Током гостовања на АБЦ-у ове недеље са Georgeom Stephanapoulosom, Albert Bourla су питали када је предвидео крај пандемије.

“Миsлим да ćемо sе за годинu дана моćи враtиtи нормалном живоtu”, rekao je Bourla, иако је врло јасно ставио до знања да се ова изјава односи само на оне који су спремни на редовне додатне дозе (Pfizer-ове) вакцине против коронавируса.

“Мислим да то не значи да се варијанте неће наставити појављивати”, додао је Bourla. “И мислим да то не значи да бисмо требали бити у стању живети свој живот без вакцинације, у основи.”

Bourla је рекао да је “највероватнији сценарио” “годишње поновне вакцинације” због појаве “нових варијанти”.

Коментари председника Pfizer-a о годишњим вакцинација занимљиви су са обзиром на то да је ФДА до сада одобрила само помоћне дозе за старије особе и „особе високог ризика“.

Његова реторика слична је оној коју заговара извршни директор Модерне Stephane Bancel, koji je prošle nedelje rekao да ће чак и млађи људи морати добити додатне треће дозе вакцине против цовид-а најмање једном у три године.

Ово још једном наглашава како се ствара двослојно друштво у којем ће само они који се редовно вакцинишу против цовид-а моћи уживати у релативно нормалном начину живота.

За оне који и даље одбијају вакцинацију против цовид-а, путовања, запослење и потенцијално чак и основне активности у слободно време наставит ће се смањивати, остављајући их у фактичком стању закључавања на неодређено време.

Видео:

https://www.youtube.com/watch?

 Извор: "Нулта тачка"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.