header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР arrow Уочи фалсификовања остатака царских мученика
Уочи фалсификовања остатака царских мученика Штампај Е-пошта
среда, 29 септембар 2021

 ГОСПОД ОТКРИВА ИСТИНУ О „ЈЕКАТЕРИНБУШКИМ ОСТАЦИМА“

  Напомена редакције „Москва – Трећи Рим“

-  Драга у Христу браћо и сестре! Све ближе је дан, када епископат наше РПЦ Московске Патријаршије, на новембарском Архијерејском сабору може извршити право злодело – да призна за праве остатке пронађене у Поросенковом Логу, и изјави да они припадају Царским мученицима. Ако се то деси, гнев Божији ће се обрушити и на саслужитеље и на плашљиву – ћутећу саборску већину. Који има разум, да разуме!

+++

УОЧИ ФАЛСИФИКОВАЊА ЦАРСКИХ ОСТАТАКА...

ГОСПОД ОТКРИВА ИСТИНУ „ЈЕКАТЕРИНБУРШКИХ ОСТАТАКА“.

12. августа 2021. године, 117-ог дана од рођења Наследника – Царевића Алексеја Николајевића, на недељној служби, парохијани храма Васкрсења Христовог у Кадашу приметили су да мироточи икона Царских мученика „Царска Голгота“. Капи (светог) мира појавиле су се на нимбусу (ореолу) око одсечене часне главе Цара-мученика у пехару, кога држи Наследник – Царевић Алексеј Николајевић. На празник Преображења Господњег мироточење се наставило.


При изради ове иконе ослањало се на иконогарфију древних икона Јована Претече и Великомученика Георгија Победоносца, а такође на познату икону светих Царских мученика из црногорског женског манастира Бешка, на Скадарском језеру.  На тим иконама светитељи држе у рукама пехаре са својим часним главама, одсеченим од стране богомрзитеља.

Мироточење изображења одсечене главе указује на истинитост предања о томе да је, после РИТУАЛНОГ убиства Царских Мученика, глава Цара-искупитеља била одсечена од стране зликоваца (а, можда, и главе свих чланова Царске породице).

Ово мироточење је још један указатељ на то да је изјава неких о наводној припадности „јекатеринбуршких остатака“, из Поросенковог Лога, Царске породице – лажна (јер у девет, тамо пронађених, тела главе нису одсечене). Ово указује на то да се треба ослањати на истраживање спроведено још у време од 1918. до 1924. године, на челу које је био истражитељ Н. Соколов, који је установио да су тела чланова Царске породице била спаљена, од стране зликоваца, у Ганиној Јами.

 

Извор: "Москва Трећи Рим"

Превод са руског за "Борбу за веру" Д.В.

 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 29 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.