header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow У Солуну умро од короне потпуно вакцинисни хирург
У Солуну умро од короне потпуно вакцинисни хирург Штампај Е-пошта
петак, 01 октобар 2021
         Упркос чињеници да је био потпуно вакцинисан, професор медицине и хирург на клиници Агиос Лукас у Солуну, Христос Константарас, заразио се коронавирусом и умро.

Овом реномираном лекару са дугогодишњим искуством и великим доприносом националном здравственом систему дијагностикован је рак. Почетком фебруара лекар је завршио вакцинацију. Преминули је иза себе оставио супругу и двоје деце који су кренули његовим стопама у медицини.

Клиника у којој је радио опростила се од колеге и изражава дубоко саучешће његовој породици и вољенима.

Саопштење клинике:

"Администрација и особље клинике "AGIOS LOUKAS" дубоко су ожалошћени због смрти свог колеге, хирурга Христоса Константараса.

Христос Константарас, величанствен хирург, био је професионалац у својој области, паралелно са праксом бавио се изградњом универзитетске каријере.

Увек насмејан, спреман да служи и понуди помоћ, деценијама је „писао историју клинике“, остављајући само добре успомене за оне који су га познавали и радили раме уз раме с њим.

Узоран породичан човек, иза себе је оставио дивну жену и двоје деце, сина и ћерку, надарене хирурге, достојне настављаче породичне традиције.

Наша клиника је изгубила свог највернијег и пожртвованог колегу, који ће заувек остати у нашем сећању и у нашим срцима. Изражавамо саучешће његовој жени и деци. Сећање на Христоса Константараса, беспрекорног, поштованог човека, заувек ће остати у историји наше клинике."

Извор: „Борба за веру“ / https://rua.gr/news/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 01 октобар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.